loader
bg-category
Ønskede! Nye produkter fra læger formel

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

det er virkelig en skam, at Physicians Formula ikke er tilgængelig her i Italien, fordi mærket kommer ud med nogle meget interessante og super søde produkter i det seneste. Jeg er ikke helt sikker på, om uddragene i disse produkter faktisk kan øge vores humør, men de ser så smukke ud, at jeg føler mig bedre bare ved at se på dem! Her er hvad der er tilgængeligt:

CASHMERE WEAR ULTRA-SMOOTHING BLUSH ($12.95) Fås i Natural og Rose, der indeholder perleblødende nuancer, der er delikat vævet sammen for at levere ultra-rige og lysende farver. Det siges også at have den klassiske udseende og følelse af cashmere og lade huden føles glat og blød.

HAPPY BOOSTER GLOW & MOOD BOOSTING BLUSH ($11.95) Dette bløde og blendbare rødpudse har en frisk og levende blanding af rødme toner infunderet med en farvefarve for at skabe en sund glød og multi-reflekterende perler for at give en blød iridescens for at fremhæve kontur og tilføje stråling til kinder. Det er infunderet med Happy Boost Blend med Happy Skin og Euphoryl, naturlige planteekstrakter, der har vist sig at fremme en følelse af lykke ved at efterligne effekten af ​​endorphiner og hjælpe med at beskytte huden mod miljøbelastning.

HAPPY BOOSTER GLOW & MOOD BOOSTING BRONZER & BLUSH ($13.95) Dette søde, glatte og let blandbare pulver har en bronzer til at tilføje varme og dybde for en naturlig solbrændt glød og tre rødme nuancer for at forbedre og fremhæve kinder til strålende glød. Det er infunderet med Happy Boost Blend med Happy Skin ™ og Euphoryl, naturlige planteekstrakter, der har vist sig at fremme en følelse af lykke ved at efterligne effekten af ​​endorphiner og hjælpe med at beskytte huden mod miljøbelastning. Fås i Bronze / Rose og Bronze / Natural.

BRONZE BOOSTER GLOW-BOOSTING SEASON-TIL-SESONG BRONSER ($14.95) Et multi-farvet bronzing pulver, der giver en øjeblikkelig og varig tan-boost, der blander og bygger let til det ønskede niveau af bronze. Det er en af ​​de smukkeste bronzere jeg har set. Jeg kan godt lide, at den har en bronzer til hver sæson, selvom de selvfølgelig også kan bruges sammen for at give dig den solbrændte glød, du vil have. Og det indeholder også en guldskygge i midten for at fremhæve hudens farve.

HAPPY BOOSTER GLOW & MOOD BOOSTING LIPSTICK ($8.95) Er ikke denne læbestift søde? Jeg elsker det lille hjerteaftryk. Læbestiftet lover at give rig farve og lysende glans og gøre læberne blanke og glatte. Det er infunderet med Happy Boost Blend, der indeholder Happy Skin * og Euphoryl, naturlige planteekstrakter, der har vist sig at fremme en følelse af lykke ved at efterligne effekten af ​​endorphiner og bidrage til at beskytte huden mod miljøbelastning. Den fås i 2 nuancer: Rose og Nude.

Hvad synes du om disse produkter?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer