loader
bg-category
Ser: Buer og bånd

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

i dag vil jeg vise dig et kig, jeg gjorde med fersken og brune øjenskygger. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan det viste sig. Det er smukt og slidbart, perfekt til de fleste lejligheder. Jeg ved, at nogle af jer savner mine lysere udseende, og det gør jeg også, men jeg synes at sidde fast i en rulle i øjeblikket og mangler inspiration til at gøre noget mere farverigt. Har du nogle tips til, hvordan jeg kan overvinde dette? Jeg plejer at se videoer på youtube og læse blogs til inspiration, men det ser ikke ud til at være at fungere denne gang. * sukker * Jeg tror i mellemtiden disse mere bærbare udseende bliver nødt til at gøre, og jeg håber du vil kunne lide denne. Her er pix:

Anvendte produkter: - To-Faced Shadow Insurance - Slank Makeup I-Guddommelig Åh Så Særlig Øjenskygge Palette - Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil i Whisky - Chanel Inimitable Intense Mascara - Liz Earle Sheer Skin Tint SPF15 - Bobbi Brown Creamy Concealer - Flormar Pretty Compact Blush-On i P115 - Senna Spot Lites Highlighting Pencil - Slank Makeup True Color Lipstick i Rose Petal

Kørselsvejledning: - Påfør en øjenskygge primer til dine øjne (jeg brugte Too Faced Shadow Insurance) for at hjælpe makeup ophold put hele dagen. - Påfør en blød lyserød med ferskenundertoner (jeg brugte Pamper i den smukkeste makeup Oh So Special palette) på indersiden af ​​låget. - Påfør en matferskenskygge (jeg brugte bånd i den smarte makeup Oh så specielle palette) på lågets midterdel. Blanding. - Påfør en champagneskygge med rosa undertoner (jeg brugte Organza i den smukkeste makeup Oh så specielle palette) på ydersiden af ​​låget og i krøllet. Bland godt. - Sæt et matbrunt medium (jeg brugte boks i den smarte makeup Oh så specielle palette) på krøllen og blandingen. - Sæt en matte creme skygge (jeg brugte Bow i den glatte sminke Oh så specielle palette) på panden. - Påfør en brun blyantfolie (jeg brugte Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil i Whisky) og både de øvre og nedre lashlines og på vandlinjen også. Påfør mascara. - Påfør foundation eller tonet fugtighedscreme for at udjævne skintonen (jeg brugte Liz Earle Sheer Skin Tint i Bare) og følg med concealer (jeg brugte Bobbi Brown Creamy Concealer) hvor det var nødvendigt (jeg brugte den til at skjule mørke cirkler). - Påfør æblespidsen på dine kinder og fremhæv cheekbones, midt i næsen og hagen med en offwhite højlysskygge (jeg brugte Senna Spot Lites Highlighting Pencil ). - Påfør en antik rose læbestift (jeg brugte slank Makeup True Color Lipstick i Rose Petal) på dine læber.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer