loader
bg-category
Der er en New Spicy Starbucks-drik, alle taler om

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Næste tirsdag, vær forberedt på ekstra lange linjer på din lokale Starbucks. Den kult-foretrukne græskar Spice Latte laver sin sæsonbestemte debut, og loyale fans klager over at få fat i en (du kan faktisk få en tidlig adgangskode i dag ved at klikke her). Og glem ikke at du nu kan få din PSL med mandelmælk (i udvalgte byer) takket være andre nyere opgraderinger foretaget af kaffekæden.

Men dette er ikke den "nye drink" vores mund vandrer til. Hvad vi er psyched til at prøve er en krydret ny opskrift på Starbucks kaldet Chile Mocha, som også rammer butikker den 6. september.

Her er hvad der er i: Kakao, krydderier og dampet mælk lages oven på espresso, derefter toppet med flødeskum og strøet med en udstøvning af ancho chili peber, havsalt, kanel, paprika, cayenne chili peber og sukker. YUM!

"Tilsætningen af ​​kanel med en drink som denne er en god ide," siger kendte nutritionist Paula Simpson. "Nogle kliniske undersøgelser har vist en positiv sammenhæng mellem kanelpolyfenoler og kontrolleret glukosemetabolismen."

Og rygter har det, at drikken er lidt lettere og mindre sød end mærkeets originale mokka takket være brugen af ​​kakaopulver i forhold til den traditionelle sirup.

Michelle Sundquist, Starbucks senior produktudvikler, sagde dette i en pressemeddelelse fra mærket:

"Når vi tænker på efterår, tænker folk ofte på varme og krydderi, som kanel og æbletærte. Vi besluttede at tage den idé i en ny retning med chokolade og lidt varme. Holdet blev inspireret af andre søde og krydrede smag såsom mol, horchata og en tyk mexicansk drink kaldet champurrado. Derudover udforskede de en række chili peberfrugter langs varmen og fik sig på ancho, en hjerteformet peber med mild varme og en sød frugtagtig smag og et strejf af cayenne. Vi fandt ud af, at ancho chile og cayenne perfekt supplerede chokolade. Det har en sød berøring til det, med en tilgængelig mængde varme. Den første slurk skal være varm og chokoladeagtig, hurtigt efterfulgt af piskets creme og bare et kys af sød og salte varme på én gang. "

Få et glimt af den nye oprettelse nedenfor. Kan du ikke bare smage det?

Billede / Starbucks

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer