loader
bg-category
Produktanmeldelse: Loew Cornell 7450 Mejle Blender Størrelse 6

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: 7450 Mejle Blender Størrelse 6 Mærke: Loew Cornell Pris: $6.55

Fra Loew Cornbell's hjemmeside: Mejsel Blender Pensel, Golden Taklon Børster, Malet Træ Håndtag, Sømløs, Forniklet Ferrule

Hvad jeg kunne lide: - Børster er bløde og må ikke ridse huden - Børster bløder heller ikke - anvender eyeliner godt - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - kan ikke ærligt tænke på noget

For mange år siden (ja, jeg ved, at jeg tager meget lang tid at gennemse børster, men det er fordi jeg ikke vil anbefale dig noget, der synes godt først og derefter falder fra hinanden for et par måneder vasker 🙂), jeg nævnt til min ven Dao, at jeg ledte efter en god eyeliner børste og snart sendte hun mig Loew Cornell 7450 Chisel Blender pensel. Loew Cornell kan lave pensler, der er beregnet til at blive brugt til maleri, men nogle gange kan de også fungere lige så godt ved at anvende makeup og 7450 mejselblenderen er særlig god til at anvende eyeliner.

Loew Cornell 7450 Chisel Blender har stive, men bløde børster, der ikke ridser huden. Jeg ved, at i tætningen ser børsterne ud i små grupper, men lad det ikke narre dig: de anvender eyeliner i en lige linje smidigt og ubesværet. Jeg havde aldrig brugt en eyeliner børste før jeg prøvede dette, og jeg var bange for, at jeg ville finde det lidt svært, men det var virkelig nemt og idiotsikkert virkelig.

Børsten opfanger en god mængde produkt og kan bruges både med blyant og gel. Hertil kommer, at børsterne ikke bløder og ikke skur. Efter mere end et år med hyppig brug og vask ser det stadig så godt ud som nyt. Og det koster kun $ 6,50! Jeg kan ærligt ikke finde noget, der er forkert med denne pensel. Det er meget effektivt og til den pris en stjæle!

Tilgængelig på: Amazon og Betterlite.com

Resumé Loew Cornell 7450 Chisel Blender Størrelse 6 har stive men bløde børster, der afhenter en flot mængde af produktet og anbringer det let og let på lashline. Den kan bruges både med blyant og gel, og selv efter måneder med regelmæssig vask bliver den i perfekt stand. Og det er så billigt!

Rating: 4.5 / 5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer