loader
bg-category
Den ekstraordinære kraft af rensningsolier

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Den hurtigste, nemmeste måde at fjerne sminke på?

Facial olier.

Tilbage i Italien vil jeg bare bruge min elskede olivenolie. Det er nærende. Det er blidt. Det er billigt som chips. Desuden har du lyst til en forræder, hvis du bruger noget andet. Olivenolie er en national skat, du ved det.

Men her i London koster olivenolie en arm og et ben. Jeg køber det stadig, men det er kun til madlavning nu (der er bare ingen måde, en italiener kan nogensinde begynde at lave mad med smør af værre stadig vegetabilsk olie - det er bare utænkeligt).

Så i mit ansigt gik jeg med apotek L'Oreal ekstraordinær olie ansigtsrensning olie.

Som du sandsynligvis forventer fra et mærke med apotek, bruger den den billigste olie derude: mineral olie.

Nej, det vil ikke dræbe dig. Ja, det er afledt af petroleum. Men mærker tager ikke petroleum og sætter det lige som i kosmetik. De renser og forfiner det for at slippe af med alle de giftige ting i den. Det der kommer ud er kosmetisk kvalitet mineralolie. Helt sikkert.

Mineralolie fungerer ligesom enhver anden olie. Det opløser olierne i min makeup og solcreme, så jeg kan tage alt (selv læbestifter!) Af super hurtigt. Og det fugtiger som det renser, så min hud føles så blød og glat bagefter. Derfor elsker jeg olier. De gør jobbet super hurtigt, og min hud føles aldrig stram eller ubehagelig bagefter.

Det er stort set alt dette ansigtsolie gør. Facial olier er enkle væsner. De gør, hvad de siger og hurtigt, så du kan slippe af med resten af ​​din hudpleje rutine.

Denne føler sig heller ikke for fedtet. Det er ikke helt fedtfrit som L'Oreal hævder. Det er jo jo en olie. Men det forlader ikke min hud et olieagtigt rod. Jeg fjerner den lille rest, som den efterlader med en skummende rengøringsmiddel alligevel. Jeg handler om dobbelt rensning i disse dage.

Så, ja, helt glad for denne olie. Det gør hvad der står på flasken. Og til denne pris kan jeg ikke bebrejde det for at bruge den billigste olie derude. Men jeg vil nok skifte til andre olier, når jeg løber tør. Intet mod mineralolie. Jeg er bare svag så.

L'Oreal Ekstraordinære Olie Ansigtsrensning Olie IngredienserParaffinum Liquidum / Mineralolie, Capryl / Capric Triglycerid, Ethylhexyl Stearat, Isohexadecan, PEG-20 Glyceryl Triisostearat, Aqua / Vand, Tocopheryl Acetat, Phenoxyethanol, Parfum / Fragrance (FIL B163574 / 2) BOTTOM LINEFordele: Fjerner selv stædig makeup hurtigt; Blader huden blødere og glattere; Meget blid, irriterer ikke huden.

Ulemper: Hvis du ikke kan lide mineralolie, er det ikke for dig; Lidt fedtet.

Resumé:L'Oreal Extraordinær Olie Ansigtsrensning Olie fjerner forsigtigt alle sminke og andre urenheder fra huden, hvilket gør det rent og blødt.

Pris og ledighed: $ 5.33 ved støvler

Bedømmelse: 4/5

Affiliate link.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære