loader
bg-category
Ny samling: Paul & Joe Spring 2018

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du kan lide katte, så bliver du forelsket i Paul & Joe forår 2012 samling. Jeg ved, jeg har. Sjov og slidstærkt, kollektionen har rosa, mandarin og neutrale nuancer, der passer til enhver lejlighed, der er indrammet i yndige æsker og kompaktkasser. Produkterne er dekoreret med søde kattebilleder, mens rødderne (mine yndlingsartikler i samlingen) faktisk er formet som katte! Lad os tage et kig på, hvad samlingen indeholder:

FACE AND EYE COLOR CS (£19.50) Tilgængelig i Siamese, Venligst (neutrale bronzer og beiges), Kittycat (matte nøgen og pearly pink) og Purr-fect (røgfyldt, men alligevel subtil elfenben og mos).

WATERPROOF GEL EYELINER (£16.00) Denne sort gel eyeliner leveres med en lille børste for nemt at skabe katte øjne.

BLUSH STICKERS (£21.00) Stjerne i samlingen, disse rødme klistermærker er formet som katte! Hvor sød er det? De fås i tre nuancer: Glamour Puss (soft beige), Minou (pastellrosa) og Cat Fight (energisk mandarin). Jeg vil virkelig have den lyserøde, men jeg ved, at jeg aldrig vil kunne bringe mig selv til at bruge den som jeg ikke vil ødelægge den søde kattens hoved.

MATTE PRESSED POWDER (£28.00) Dette søde presset pulver indeholder to beige nuancer: Den mørkere i form af en kat kan bruges til at konturere ansigtet, mens den lysere, gennemsigtige nuance efterlader huden at se mat og fejlfri.

LIPSTICK (£16.00) Disse læbestifter fås i tre nuancer - Sex Kitten (sexet beige), Meow! (naturlig rosa) og Catwalk (sund orange). Og elsker du ikke bare de små poteudskrivninger? Så sød!

NEGLELAK (£10.00) Fås i Tigress (nøgle beige), Kattekage Claws (elegant pink) og Mainkineko (flirty pink).

Samlingen vil være tilgængelig på Beauty Bay fra 1. februar. Hvad synes du om det? Har du planer om at købe noget?

Kilde

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer