loader
bg-category
Din arkmaske kunne have en meget modbydelig hemmelighed

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Medmindre du har levet under en sten, er du sikkert klar over arkmasken dille, der helt fejede nationen med et kultlignende efterfølgende. Påmindelse om de kludmasker, som din æstetiker bruger i ansigtsplader, har maskerne gjort deres vej ind i hjemmet og lover at gøre næsten alt fra lys og eksfolierende til blødgøring, udglatning og ud over det.

Men for så meget som de er elskede, lægger en ny rapport fra Racked alvorlig ild under arkmaskinsektoren og spørger sig om, hvorvidt de teknikker, der bruges til at gøre dem sterile nok.

Alt dette snakkeslag kom til at være, da en post blev delt på den asiatiske skønhedsside af reddit, viste, at billeder af arkmasker blev lavet i private hjem og ved hjælp af uhygiejniske fremstillingsmetoder. Ifølge Racked, "Flere mærker er blevet identificeret som at bruge hjemme arbejde til foldning og fyldning ark masker i deres konvolutter. Fordi der er så mange små kosmetiske mærker, er det ret almindeligt, og praksis er blevet rapporteret bredt i Korea siden 2008. "

https://t.co/u0VBbadKyF상위 에서 맨손 으로 ... 상 난 손 으로 .... 위생 관념 은아 볼 수 없는 수준 pic.twitter.com/yDpDk7znQx

- 화장품 오 따꾸 (@dotorucom) 9. juni 2016

Stateside, dette ville ikke flyve.

Som om at vide, at dine skønhedsprodukter blev lavet ved hjælp af ussteril praksis og pakket uden handsker i en tilfældig fremmeds hjem, ikke er foruroligende nok, var der også rapporter fra en koreansk forbruger om at finde et insekt i en arkmaskepakke. Åh, og Racked-historien fortsatte også med at sige, at hjemme-maskeemballagerne blev betalt en brøkdel af en krone.

For dem der ikke kan opgive deres elskede arkmasker, hvor forlader de dem? Selvfølgelig vil du gerne inspicere alt, hvad du lægger på dit ansigt for at sikre, at det ser sterilt og rent ud. Vær også en uddannet forbruger og sørg for at købe dine arkmasker (samt stort set ethvert andet skønhedsprodukt) kun hos en velrenommeret forhandler.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære