loader
bg-category
Vi forsøgte det: e.l.f. Studio Conditioning Lip Balm

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sticky lip balms er min kryptonit. Okay, de dræber mig ikke faktisk. Men de er virkelig irriterende - så jeg er altid på jagt efter en nærende, ikke-klæbrig læbebalsam. Conditioning Lip Balm fra e.l.f. Studio lavet med E-vitamin er en god, med kun et strejf af farve til at starte.

Produkt: nisse. Studio Conditioning Lip Balm

Pris: $3.00

Vi tænker:

Emballage: E.l.f.'s Conditioning Lip Balm kommer i en lille, letvægts krukke. Det ligner meget på emballagen til de farvede læbepalmer i krukker lavet af MAC, kun formet som en firkant i stedet for en cirkel.

Brugsvejledning: Balsam har mærkbar ren farve til det, så du skal anvende den som læbestift i stedet for blot at smøre den over dine læber som Chapstick. For mig har dette fungeret bedst som en balsam / glans oven på læbestiftet i stedet for bare på mine læber alene.

Resultater: Jeg har to tanker om denne balsam - jeg har en fra MAC i en lignende skygge, der er meget mere fugtgivende. Balsammen går ikke rigtig ind i mine læber, derfor har jeg foretrukket at bruge det over læbestift for ekstra opholdskraft. Det føles behageligt på læberne, selvom det koster en pokker meget mindre end MAC-en. Jeg holder bare dette i min badeværelse skab til at opfriske, når jeg har gæster over, men det er ikke i min go-to makeup taske hver dag.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg har modtaget dette produkt som en prøve.

LÆS MERE: Vi prøvede det: Almay Smart Shade Smør Kiss Lipstick

LÆS MERE: Vi forsøgte det: Julep Plush Pout Lip Crayon

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer