loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.5

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

klar til at lytte til mine tilfældige ramblings denne søndag eftermiddag? Lad os komme i gang da:

Ny kalender

Husk den kat kalender jeg viste dig for nogle måneder siden? Nå da året sluttede og det var tid til at få en ny, købte jeg 2012-udgaven af ​​den kalender! Hvad kan jeg sige? Jeg elsker katte, og det sørger virkelig for mig, at jeg ikke kan holde en i øjeblikket, men i det mindste kan jeg se på smukke billeder af dem hele året rundt og lære mere om disse søde dyr, da kalenderen er chok fuld af info om dem . Hvad er din nye kalender som?

Hvad jeg læser nu

Captive Queen af Alison Weir. Captive Queen er en historisk roman om Eleanor of Aquitaine, en af ​​de mest fascinerende kvinder i historien. Hun var hertuginde af Aquitaine i sig selv, var dronning af frankrig og england, tre kongers mor og en af ​​middelalderens stærkeste kvinder, en tid hvor kvinder kun var bestemt til at gifte sig og have børn. Som titlen antyder, finder hovedparten af ​​bogen sted efter hendes anden mand Henry havde fængslet hende for at have hjulpet deres søns oprør mod ham. Men mens familien er i konflikt, er hendes turbulent ægteskab og hendes fængsel i den sidste halvdel af bogen velskrevet, jeg kunne ikke hjælpe, men finde den første halvdel ret kedelig. Eleanor kommer på tværs som sexobsaget, og selv om nogle sexscener kan forventes, da hun og hendes mand Henry var meget tiltrukket af hinanden og deres kan godt have været en kærlighedskamp samt en politisk union, tror jeg Weir har overdrevet lidt. Eleanor var meget stærkt villig, intelligent og højspændt, for at se hende portrætteret som en sexkval kvinde, der har for mange anliggender, og hvis handlinger til tider synes at være mere motiverede af sex end noget andet, var ganske skuffende. Sproget, som tegnene bruger, er alt for moderne også, men bortset fra disse par ulemper er bogen samlet set stadig en fornøjelig læsning.

Links

Chemists Corner deler 3 grunde til, at EWG er en tvivlsom ressource, du ikke bør stole på.

Clumps Of Mascara deler hendes top 4 foretrukne mascaraer fra 2011.

Min Makeup Blog forklarer hvordan man reparerer en brudt indtrækbar børste.

Glans undrer sig over, hvorfor plusstørrelsesmodeller altid er tvunget til at udgøre nøgen.

Beautyholics Anonym deler hvad skønhed bloggere gør.

Sunday Survey, Vol.86

1. Hvad er din yndlingsmåde til at holde varmen om vinteren? Kvæle ved ilden med en god bog og en god kop chokolade.

2. Anvender du makeup i offentligheden? Jeg anvender kun mine læbeprodukter.

3. Hvilken farve er dine stuen vægge? En blød pebery pink.

4. Revlon eller Maybelline? Revlon. Jeg tror, ​​de har virkelig oped deres spil og frigivet nogle dejlige produkter på det seneste.

5. Kan du lide øremærker? Jeg synes, de er søde og varme, men ikke noget, jeg vil bære. De er bare ikke min stil.

Det er din tur nu! 1. Hvad er din yndlingsmåde til at holde varmen om vinteren? 2. Anvender du makeup i offentligheden? 3. Hvilken farve er dine stuen vægge? 4. Revlon eller Maybelline? 5. Kan du lide øremærker?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære