loader
bg-category
Den bedste af Layla

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Layla er en af ​​mine foretrukne italienske mærker. Layla er mest kendt for deres polering og laver et bredt udvalg af produkter, der skiller sig ud fra resten på grund af deres fremragende pigmentering. De fleste af deres produkter, herunder neglelak, glitter eyeliners og matte øjenskygger, kræver kun en frakke for at give en uigennemsigtig og lyse dækning! Detailpriserne er ikke billige (selv om jeg synes, at produkterne er rimelige priser i betragtning af, hvor godt de udfører), men du vil være glad for at vide, at mange butikker sælger dem til en billigere pris. Men hvilke produkter skal du få? Her er mine toppicks:

Sparkle Eyeshadows Dette er nogle af mine yndlingsskygge. De er sindssyg pigmenteret, tilgængelig i både farverige og neutrale nuancer, og har en meget blød tekstur, der blander sig som en drøm. De er også fulde af shimmers, der gør dine øjne glitrende smukt. Hvis du har olieagtige låg, har du brug for en primer for at få dem til at holde hele dagen, men alt andet, fra tekstur til pigmentering, er så godt, at jeg ikke rigtig har det. Prisen, € 12,40, er ikke så billig, men hvis du elsker skimrende øjeskygger, er det værd at hver cent.

Keramisk effekt neglelak Disse poler fås i mange forskellige nuancer, hvoraf de fleste kræver kun en frakke for at opnå en uigennemsigtig dækning. De anvender let uden striber og varer ca. 4 dage på mig, før de begynder at spille, hvis jeg ikke bruger et overtræk. Jeg er meget svært på mine negle, så det er ret imponerende! Men det, jeg elsker mest om disse polerer, er, at de tørrer meget hurtigt. Og på € 7,60 hver, de er ret rimeligt prissat.

Glitter i Eyeliner Hvis du er fan af glitter eyeliners, så er du nødt til at prøve disse. De er den rigtige aftale: de giver uigennemsigtig dækning i kun et frakke! Glitterne er fine, så de gør din glimmer og glans uden at være for indlysende, mens penselapplikatoren gør applikationen meget let. De er ret langlængende også, men som alle glitter eyeliners, kan de være ret rodet at fjerne. Prisen? € 9.60.

Miracle Gloss Disse glosser har en dejlig tekstur, der er ret cremet og ikke klæbrig overhovedet og giver god farveudbetaling med kun et lag. De har også en dejlig skinnende finish, der gør dine læber lidt svage. De varer cirka 5 timer, hvis du ikke spiser og forhandler på € 15,10

Eye-Art Extreme Eyeshadows Dette er de mest pigmenterede, matte øjenskygger, jeg nogensinde har stødt på. Nogle af nuancerne er lidt kridtede og tilbøjelige til at falde ned, men pigmenteringen er så god og tekstur så let at blande, at jeg let kan tilgive dem det. Derudover varer de længe selv uden primer og koster € 14,41.

Layla produkter er tilgængelige på http://shop.laylacosmetics.it/. Har du nogensinde prøvet noget af deres produkter? Hvad er dine favoritter?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer