loader
bg-category
Dekodet: Alt du nogensinde har ønsket at vide om Botox Versus Fillers

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

At vælge den rigtige fugtighedscreme er svært; at vælge den rigtige, ikke-invasive behandling på din plastikkirurg eller dermatolog kontor er endnu hårdere - især hvis du er en første timer. "Forskellen mellem neuromodulatorer og fyldstoffer kan være svært for patienterne at forstå, især med alle de forskellige mærker på markedet. Patienterne beder om mærker ved navn, fordi de har hørt dem før, men de ved virkelig ikke præcis, hvad de gør, "siger Omaha, NE, dermatolog Joel Schlessinger, MD. I håb om at finde en nem måde at afkode på, hvad "de gør", bad vi dermerne at nedbryde forskellene og besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål, deres patienter udgør.

Hvordan kan jeg huske, hvem der gør hvad?

Richland, WA, dermatolog Sidney B. Smith, MD, siger, at det er meget almindeligt, at patienterne kommer ind og bliver forvirret mellem fyldstoffer og neuromodulatorer, hvad der volumerer og hvilken som mindsker muskelbevægelsen. Hans nemme at huske regel: "Jeg forsøger altid at holde samtalen meget enkel. Neuromodulatorer, som Botox Cosmetic, Dysport og Xeomin, slap af musklerne, der forårsager rynker, mens fyldstoffer enten tilføjer eller erstatter tabt volumen. "

Kan jeg få begge?

Som de fleste behandlinger siger Dr. Schlessinger, at det virkelig afhænger af, hvilke områder du bekymrer dig om. "Begge kan medvirke til at minimere udseendet af fine linjer og rynker, men neuromodulatorer er bedre for ekspressionslinier, hovedsagelig på overfladen, og fyldstoffer er bedre til at pudse udseendet af huden og genoprette tabt volumen i hele ansigtet og visse ansigt områder som ører, hænder og ar. For mange patienter kan en kombination af neuromodulatorer og fyldstoffer give de bedste resultater. "

Hvad er den bedste alder for at få dem?

"Generelt kan alder af patienter variere, og jeg har set folk fra 18 til 95 komme ind for disse behandlinger," siger Dr. Schlessinger. "Det hele afhænger af mål og personlig situation. Da mængden går tabt, virker fyldstoffer for at bevare det ungdommelige udseende, mens neuromodulatorer slapper af rynker, der er blevet faste eller udtryk, der forårsager negative konnotationer. "En big-time bonus tilføjer han, at du sandsynligvis aldrig engang overvejede:" Interessant mange gange behandlinger kan faktisk føre til mindre depression og mere lykke bare ved at ændre en løbende tendens til at rynke eller synes ulykkelig. "

Hvor længe vil de vare?

"En typisk neuromodulatorbehandling varer cirka tre måneder, men denne tidsramme kan være lidt mere eller mindre afhængigt af patienten, andre behandlinger, de modtager, og deres hudpleje rutine. For at opretholde resultaterne skal du planlægge regelmæssige behandlinger i tre måneders intervaller, siger Dr. Schlessinger. Dr. Smith tilføjer, at han opfordrer patienter til at gøre deres næste tre måneders aftale, når de tjekker ud.

Fyldstoffer har derimod en lidt anden tidsramme. "De kan vare tre, seks eller endda op til 18-24 måneder i tilfælde af Juvéderm Voluma, afhængigt af typen," siger Dr. Schlessinger. "Der er nyere fyldstoffer som Juvéderm Volbella, der varer op til 12 måneder i læberne, hvilket er en god ting for folk, der ikke ønsker at have gentagne ture til kosmetisk arbejde. Din plastikkirurg, ansigts plastikkirurg eller dermatolog kan hjælpe dig med at komme med et produktbehandlingsschema, der passer bedst til dine behov. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære