loader
bg-category
FDA godkendte bare et nyt brystimplantat

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Opdateret 3. januar 2017

Allergan meddelte i dag, at den har fået godkendelse fra FDA til at markedsføre implantaterne.

"Tilføjelse af Natrelle Inspira SoftTouch brystimplantater til vores allerede robuste tilbud giver Allergan det mest omfattende udvalg af implantater i branchen og giver lægerne en bred vifte af muligheder," siger David Nicholson, chef for forskning og udvikling af Allergan, i en redegørelse. "Inspira-linjen af ​​brystimplantater hjælper nu lægerne til bedre at opfylde forskellige patientspecifikke behov baseret på ledige brystvæv og ønskede resultater. Vi er glade for at have dette tilbud tilgængeligt i USA, da de er så populære hos læger og patienter internationalt."

Oprindeligt udgivet 28. september 2016

Allergan fik FDA's pre-market godkendelse på en ny linje af brystimplantater i sidste uge. Ifølge selskabet giver Natrelle Inspira sammenhængende brystimplantater en ny brystformning, der kombinerer et højt gel-fyldningsforhold og Allergans meget sammenhængende gel til et tilpasset resultat.

"Natrelle Inspira sammenhængende brystimplantater er bare det sidste eksempel på vores engagement i innovation i bryst æstetik og plastikkirurgi. Vi er stolte over, at vi fortsat kan tilbyde teknologiske fremskridt, der giver læger og deres patienter flere muligheder. Natrelle Inspira sammenhængende gør det muligt for patienterne at få det samme høje gel-fyldningsforhold og fuldhed, der tilbydes af implantatet af Natrelle Inspira, med vores stærkt sammenhængende, formstabile gel, "siger chefchefen for forskning og udvikling, David Nicholson, i en udgivelse.

Dybest set vil dette nye implantat være et supplement til den overordnede kategori af "gummy" implantater, designet til kvinder, der er interesseret i øget brystfuldhed. "At have en mere sammenhængende gel-fyld hjælper silikone brystimplantater opretholde deres form og reducerer risikoen for krusninger og uregelmæssigheder," forklarer Paradise Valley, AZ, plastikkirurg Robert Cohen, MD. "Øget samhørighed forbedrer også et implantats evne til at modstå kompression fra overliggende væv, hvilket giver kirurger mere magt til at omdanne bryster til den endelige ønskede form og størrelse. Endelig er øget samhørighed gavnlig i tilfælde af et implantatbrud, da det minimerer gelmigration og forvrængning. "

Dr. Cohen siger, at denne tendens kun efter hans mening er positiv. "Flere valg betyder flere værktøjer til kirurger for at hjælpe deres patienter med at opnå det bedst mulige resultat. Ikke alle patienter har brug for denne type implantat, men for patienter, der er interesseret i glatte runde implantater, der har større risiko for krusninger på grund af tynde væv eller patienter med indsnævrede nedre bryster, der har brug for lavere polekspansion, vil disse implantater tilbyde en fremgang i forhold til tidligere generationer af implantater. "

Men Scottsdale, AZ, plastikkirurg Patti Flint, MD, siger, at hun ikke helt er om bord med den nye introduktion. "Med hensyn til stærkt sammenhængende implantater bruger jeg dem ikke, fordi jeg er meget tilfreds med de resultater, jeg får med runde glatte implantater. Mange stærkt sammenhængende implantater er tekstureret, fordi de er formet. Nylige undersøgelser har vist, at selv plastikkirurger ikke kan fortælle forskellen, når man gennemgår præ- og post-up-fotos om, hvilke patienter der havde formet implantater, og som ikke. "

"Jeg tror ikke på de ekstra omkostninger eller i nogle tilfælde tilføjet fasthed er det værd," tilføjer hun. "Upsiderne er virkelig ikke der for mig. For brystkræftpatienter føler jeg, at denne type implantat kan give nogle fordele i nogle tilfælde. Du vil finde disse implantater er meget populære, dog på grund af medier buzz, samt en mulighed for, at kapselkontraktur satser er lavere med tekstureret implantater. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære