loader
bg-category
Produktanmeldelse: Costume National Scent Eau De Parfum

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Duft Mærke: Costume National Størrelse: 50ml Pris: €75.00

Hvad jeg kunne lide: - Hvis du elsker kvinders dufte, der er ret maskulin, er det for dig - langlasting - emballage

Hvad jeg ikke kunne lide: - meget maskulin duft - nogle af sedlerne lugter snavset og svedig

Duft efter kostume National har det enkleste, mest til det punkt, navnet en duft nogensinde kunne have. Denne enkelhed afspejles også i den glatte og brede glasflaske, som ikke har nogen særlig dekoration, ornament eller farve. En del af mig kan lide denne enkle stil, men det er også rigtigt, at hverken navnet eller emballagen fortæller os meget om duften. Hvad lugter det? Duft er meget maskulin. Så maskulin, at jeg, for første gang jeg bar det, måtte kontrollere, om det også var rigtig velegnet til kvinder (det er ifølge firmaet).

Nu, i modsætning til de fleste kvinder, kan jeg normalt lide denne slags duft, men der er bare noget i duft, der ikke overbeviser mig helt. De øverste noter er meget urte med en frisk udbrud af skarp cedertræ. De lugter ikke dårligt, men er ret stærke og beskidte, næsten svedige. Efterhånden som duften skrider frem, blomstrer noterne af hibiscus og jasmine te søde duften lidt, men hverken noten er så sød, så duften er stadig ret maskulin, men også mere subtil. Drydown er sammensat af skov og muskus, men det er også meget beskidt, hvilket kan sætte nogle mennesker væk.

På grund af seddelens smidighed / "svedynhed" er duft en duft, der sandsynligvis ikke lugter godt på mange kvinder og absolut ikke vil appellere til dem, der elsker deres duftstoffer, for at være blomstrende, søde og feminine. Mod slutningen bliver det også helt sexet og varmt, og det er den del, jeg kunne lide mest. Jeg anbefaler stærkt dig, prøv det, før du køber det, fordi det er en af ​​de dufte, du enten vil elske eller hader. Det vokser langsomt på mig, men jeg kan godt lide maskulin dufte, selv om det ikke er noget, jeg ofte ville have på mig. Det er mere hensigtsmæssigt for natten og, når det er spritzed på, varer det hele dagen (eller natten).

Tilgængelig på: apothica.com og fragrancenet.com

Resumé Kostume National duft er en flot blanding af cedertræ, hibiscus, jasminte, træagtige og muskuløse toner, der er ret maskulin, hvilket i kombination med den beskidte / svedige følelse af nogle noter har, kan sætte nogle mennesker væk. Mest egnet til natten er duften langvarig.

Bedømmelse: 3/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære