loader
bg-category
Alt hvad vi ved om Meghan Markles Royal Wedding Makeup Look

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hele verden betragtede i morges, da Meghan Markle og Prince Harry bundet knuden på eventyrets eventyr. Så smuk som hendes Givenchy kjole og 16 fods slør var, kunne vi ikke hjælpe, men fawn over Markles enkle endnu fantastiske makeup skabt af berømthed makeup artist Daniel Martin.

Du kan også lide: Meghan Markles smukke bryllupsdagskønhed ser bare brud på den kongelige tradition på en stor måde

Der var meget spekulationer, der førte op til den store dag på, hvad det var Markle ville bære. Det blev oprindeligt rapporteret, at hun ville gøre, hvad hendes svigerinde, Kate Middleton, gjorde og lave sin egen makeup. Men hun besluttede at indhente sin gamle ven Martin for at skabe hendes strålende makeup look.

Billed / WPA Pool / Pool / Getty Images

De to mødtes i 2011 på et arrangement for Markles tv-show, Jakkesæt. "Jeg var meget smigret for at vide, at jeg skulle være gæst på brylluppet og for at kunne dele dette utrolige øjeblik med hende," fortalte Martin ABCs 20/20 på fredagens episode. "Jeg antog ikke noget, da jeg fik invitationen, var jeg selvfølgelig smigret og så stødt."

Alt i alt holdt Martin det naturligt og enkelt. Markles fregner viste gennem en frisk, minimal base med en flush af ferskenblush fejet op langs hendes kindben. Hovedfokuset var hendes stærke, fulde brynder, der trak sammen hele hendes ansigt. En neutral øjenskygge blev røget på hendes låg med hendes øvre låg lettet med det, der ligner en kohlblyant. Hendes øjenvipper var fulde af længde og volumen og åbner øjnene endnu mere. For hendes læber virker det som om en lille vask af lyserød blev dabbed på for at give en satinlignende effekt.

Billed / WPA Pool / Pool / Getty Images

Martin arbejder med Dior Makeup og Honest Beauty, så det er sandsynligt, at han brugte nogle af deres produkter til at få udseendet. Vi vil fortsætte med at opdatere, da vi lærer mere information om de nøjagtige nuancer og produkter, han brugte.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære