loader
bg-category
Produktanmeldelse: Mavala Mini Color i Lamé Gold

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Mini farve i Lamé Gold Mærke: Mavala Størrelse: 5ml Pris: €5.40

Fra Mavalas hjemmeside: "MINI'S" - lille guld-toppede flaske - bygger på en simpel, men genial idé. Neglelak, uanset kvaliteten, har tendens til at tørre ud før eller senere, især når flasken ofte åbnes. Mavala "MINI'S" er designet til at undgå denne ulejlighed.

Hvad jeg kunne lide: - god farveudbetaling - Nice formel, nem at arbejde med, ingen striber - tørrer hurtigt - langlasting - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Hvis du ikke kan lide mini neglelak, er det ikke for dig

Mavala Mini Color neglelak er dejlige små perler. Bogstaveligt talt. De søde flasker er meget små og indeholder kun 5 ml produkt. Og mens nogle mennesker måske ikke kan lide mini-størrelse neglelakker som dette, tilfældigvis elsker jeg dem. Hvorfor? Fordi jeg aldrig kan afslutte en hel flaske neglelak, og jeg er nødt til at smide flasker, der stadig var halvt fulde, fordi formlen var gået dårligt. Mini neglelak i stedet, er lettere at afslutte og også at rejse med.

Disse neglelakker findes i omkring 200 nuancer !, så alle vil kunne finde et par, de vil kunne lide. Den jeg har hedder Lamé Gold, og i flasken ser det ud som en meget kedelig og kedelig skygge. Når du først har ansøgt, får du en blød guldskygge infunderet med subtile lyserøde glitter, der kun er synlige, når lyset rammer dem (desværre ville mit dumme kamera ikke fange dem.) Da glitterne ikke er helt oplagte for det meste er en meget slidbar skygge, der også kunne bruges på kontoret.

Formlen er ret tynd (og så er penslen), men ikke vandig overhovedet og gælder let uden striber. Det kræver to frakker til en fuldstændig uigennemsigtig dækning, selvom du måske vil anvende en tredjedel til endda alt ud. Det tørrer også hurtigt og varer ca. 4 dage uden afskæring, hvis du ikke bruger et overtræk. I betragtning af hvor svært jeg er på mine negle, synes jeg det er ganske imponerende!

Tilgængelig på: beautybay.com

Resumé Mavala Mini Colour i Lamé Gold er et blødt og slidbart guld infunderet med lyserøde glitter, der gør negle subtilt men smukt gnistre, når de rammer sollys. Den tynde børste og formel gør applikationen meget let, og der kræves mindst to frakker til uigennemsigtig dækning. Den polske er hurtigtørrende og langlasting også. Den søde lille flaske indeholder kun 5 ml produkt, hvilket kan skuffe nogle mennesker, men jeg kan godt lide det, da jeg aldrig kan færdiggøre en fuld størrelse flaske alligevel.

Rating: 4/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer