loader
bg-category
Disse Delivery Smoothies er en travl kvindes bedste ven

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg er en hver morgen-smoothie type pige. Det er den måde, jeg starter min dag på, og det får mig til at føle mig godt at vide, at jeg får en mega dosis næringsstoffer - min go-to er spinat, banan, jordbær, linfrø og proteinpulver, men jeg kan godt lide at blande det op fra tiden til tiden.

Men der er helt sikkert de dage, når jeg vågner op på den forkerte side af sengen og indser, at jeg ikke har nogen modne bananer, og jeg er nødt til at slå sig ned for nogle granola-slags af slags, som jeg ved nok ikke er meget sundt for mig . Det er på disse særlige morgener, at en færdiglavet, men sund morgenmad virkelig kunne komme til nytte. Og hvis du er en travl mor, vil du nok elske noget sådan. Godt godt, det eksisterer. Indtast: Daily Harvest, et smidigt smidigt firma, der leverer varerne lige til din hoveddør.

Da jeg så mærkeets smag lineup, hoppede jeg på chancen for at prøve det. De har virkelig unikke blandinger - nogle af mine favoritter er vandmelon / agurk, kakao / avocado og ananas / matcha-lavet af frosne, 98 procent økologiske ingredienser, der smager utrolig frisk. Daily Harvest siger, at det er "at bringe frosne tilbage", og at dets frugter og grøntsager er "flashfrosne", efter at de er plukket i høj modenhed for at bevare næringsdensiteten uden at tilføje konserveringsmidler eller sukker. Jeg sætter også pris på, at alle ingredienserne er opført på hver kop, så du ved præcis, hvad du spiser, og ingen af ​​dem er "mystiske ingredienser", som du ikke ved eller ikke kan udtale.

Billedet nedenfor giver dig et indvendigt udseende (dette er jordbær / fersken smag) på min hjemmeoplevelse. Beholderne er små nok til at passe i din fryser uden at tilføje for meget bulk, og processen er enkel: Dump indholdet i blenderen og tilsæt mandelmælk, kokosvand eller uanset væske du foretrækker (jeg brugte almindelig mandelmælk) og bland derefter væk. Det er så nemt som det og meget velsmagende. Den eneste note, jeg vil tilføje, er at en morgen var indholdet så frosset, at de var lidt vanskelige at komme ud af koppen, så jeg lod det bare tøde mens jeg var i brusebadet og derefter tømte dem i blenderen bagefter, hvilket var perfekt.

Leverancerne kommer i abonnementsplaner på seks, 12 eller 24 smoothies, afhængigt af hvor mange dage hver uge / måned du ønsker en (den gennemsnitlige pris pr. Smoothie er $ 7). Du kan tilpasse dit valg for at få præcis det ønskede, så du bliver aldrig ked af at drikke det samme fem dage om ugen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer