loader
bg-category
Kylie Jenner Tweets Response to Fans, der ringer hende ud for Boob Job

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

En video indsendt af Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) på

Hver kvinde har dage, når hun føler sig lidt "mere" eller lidt "mindre" selv, og afhængigt af måneds tid, kan "mere" helt ændre dit udseende. Forestil dig at skulle forklare udenforverdenen hver gang din krop ser anderledes ut. Ifølge Kylie Jenner er det de normale månedlige ændringer, der følger med "den tid i måneden", der er ansvarlige for sin mere omfattende udseende og ikke resultatet af plastikkirurgi.

For at være retfærdig er den 19-årige virkelighedsstjerne ikke fremmed for at nægte og derefter kappe til en kosmetisk forbedring, så da hendes Snapchat følgere opdagede stjernens brystsider syntes meget større, fandt der straks offentligt spekulationer om plastikkirurgi sted.

TMI, men det er den tid i måneden lol https://t.co/p2psUDKs7E

- Kylie Jenner (@KylieJenner) 26. august 2016

Nogle fans tog til Twitter for at spørge hende direkte om et muligt boob job og Jenner sætte hurtigt kibosh på det hele med en række tweets. "TMI, men det er den tid i måneden", skrev Jenner. "De vil deflate snart, og det vil være en trist trist dag."

De vil deflate snart. Og det vil være en trist trist dag https://t.co/R5Npv1GSv5

- Kylie Jenner (@KylieJenner) 26. august 2016

En tweet var ikke nok til at quell fan spekulation. Jenner var mærkbart fraværende fra Snapchat tidligere i ugen. En fan skrev, "@KylieJenner everyones [si] at du har fået dine bryster færdige, når du var MIA på snap." Til hvilken Jenner svarede med en invitation til at tjekke ind person, "Vil du føle dem validere?"

Vil du føle dem til at validere https://t.co/hf10kqit0x

- Kylie Jenner (@KylieJenner) 26. august 2016

Dette er ikke første gang stjernen har reageret på plastikkirurgi spekulationer om hendes bryster. Bare sidste år skød Jenner ned de samme rygter ved at afsløre på hendes app hendes hemmelighed for en mere udbredt buste. Hun kredser Victoria's Secret Bombshell Bra for at give hende et øjeblikkeligt boob job. "Det er klart, at det er som 10 gange større - ingen konturering, nej ingenting," sagde hun. "Dette er alt polstring. Jeg tror det gør dit bryst godt og girlie. Dette er det. Ingen brystimplantater. Ingen kirurgi. Ikke noget. Det er fantastisk. Så hvis jer vil have dette udseende, her er min hemmelighed. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer