loader
bg-category
Sådan Spole Du Øjenbrynene Som En Pro

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

i dag har jeg en gæstepost til dig, skrevet af den dejlige Aleya, om hvordan du kan pinde dine øjenbryn som en pro. God fornøjelse!

Sådan Spole Du Øjenbrynene Som En Pro

At få dine øjenbryn udført professionelt kan være dyrt og tidskrævende. Hvis du er en af ​​de mange kvinder, der skiller sig væk fra at lave dine egne browsere, fordi du føler at du ikke er god til det, er der nogle enkle trin, der kan hjælpe dig med at få perfekt udseende brows på kort tid og med meget mindre frustration. Her er hvad du skal gøre.

1. Få et par kvalitet pincet fra et mærke, der er kendt og betroet af dine venner og smide dine gamle. Det er vigtigt, at du arbejder med de bedst mulige værktøjer, så du får de bedste resultater, fordi de giver dig et fast greb og bedre resultater.

2.Du skal også investere i et kvalitetsbelyset spejl. På denne måde kan du se hvert eneste hår, så du kan få en bedre ide om hvilke som skal fjernes, og hvilke du skal forblive. Forstørrelsen vil gøre processen meget nemmere for dine øjne, så du kan arbejde hurtigere og mere effektivt.

3.Nu at du er klar til at starte pinde, bør du begynde med at anvende nogle klare mascara såsom Tweezermans Browmousse på dit pandeområde. Dette vil hjælpe med at holde hårene på plads, så du kan se, hvilke der er for lange og skal trimmes, samt hvilke hår kan anses for at være sparsomme hår og skal fjernes. Med andre ord får du en meget renere ser brow line.

4. Brug en pande børste til at pusse din øjenbryn og brug dine pincet til at fjerne de stridser, der hviler over, under og til dine øjenbrynssider.

5.Brush dine browsere opad, så de længere hår står op. Ved hjælp af pandeformet saks skærer håret forsigtigt, så de passer op med grænsen på panden.

6.Fjern den klare mascara, børst dine øjenbryn en gang til og genanvend den klare mascara, hvis du vil.

Her er et par ekstra pro tweezing tips.

- Gå ikke for tyndt med dine pande eller du kan fortryde det senere, når de ikke vokser ud igen eller når din smag ændres. - Efter din naturlige pande linje vil sikre meget mindre vedligeholdelse senere. - Tag din tid, når du vælger dine pander, så du ikke ved et uheld fjerner hår, som du vil have. Husk hårene ved grænsen af ​​din øjenbryn skal se ren ud, og hvis de ser kæmpede ud, ser de rodet ud. - Tørring mere end et hår ad gangen kan være smertefuldt og kan få dig til at fjerne hår, som du skal holde på plads, så hold dig til det ene hår ad gangen.

Held og lykke og vær smuk.

Dette indlæg blev skrevet af Aleya Bamdad, der arbejder med Tweezerman, som har vundet priser for at lave de bedste pincetter siden 1980.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære