loader
bg-category
Denne Antioxidant er den eneste, der også stimulerer kollagen

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Vitamin C: Du ved, det er spoiler alert-et vitamin, du når nok for det, når du begynder at føle en forkølelse, og chancerne er, at du måske har dabbled med en dråbe eller to af det i din hudpleje på noget punkt. Så hvorfor er denne standard ingrediens, der er en slags altid rundt, ikke altid applauderet for alle de mange ting, det gør? "Det er helt sikkert en undervurderet og usung ingrediens, som folk tror, ​​er passé," siger New York dermatolog Dennis Gross, MD, der lancerer en ny linje dedikeret til ingrediensen i denne uge. "Men det er blevet reengineered og avanceret, og det er vigtigere end nogensinde for alle, der ønsker at have smuk, yngre hud. Det er en del af den magiske potion - det er sådan en kraftig anti-ager med et bredt spektrum af fordele. "

Fordel # 1: Det er en antioxidant A-Lister

C-vitamin er en antioxidant, et ofte kastet begreb, der lyder godt, men ikke altid helt ligetil at forstå i forhold til aldring og hud. For at bryde det ned, siger New York dermatologen Dendy Engelman, MD, for at se antioxidanter som "hudbeskyttere". De bekæmper frie radikale overgreb (ting som UV-stråler, solbeskyttelse, forurening og cigaretrøg) ved at neutralisere oxidativ stress, at forårsager celleskader, hvilket i over tid og over tid resulterer i tegn på aldring. "Frie radikale forskere er på jagt efter en manglende elektron. Antioxidanter som C-vitamin neutraliserer skaden ved at donere deres elektron, hvilket minimerer skaden et frie radikaler kan gøre på hudproteiner som kollagen eller elastin, "siger hun og tilføjer, at jo flere antioxidanter der findes i huden, desto mindre skade kan frie radikaler påføre , som er direkte bundet til bedre hud sundhed og et mere ungdommeligt udseende.

Fordel # 4: Det er et Big Time Skin Brightener

Ud over at beskytte mod UVA / UVB eksponering letter C-vitamin også pigmentering og lyser hudtonen. "Det virker direkte på mekanismen, der forårsager ujævne hudtonesolspots, melasma, hyperpigmentering; alle de ting der forårsager ujævn farve i din hud ", siger Dr. Gross. Plus, som Dr. Engelman påpeger, kan du sikkert bære det om dagen og føje det til dit normale natretid. Hendes tip: Start ung med en fugtighedscreme indeholdende et antioxidantkompleks, såsom vitamin C. (Hun anbefaler Nerium Age-Defying Day Cream, AD Formula, Skinceuticals C E Ferulic og Nerium Age-Defying Eye Serum.)

Fordel # 5: Det er potent, når det anvendes til hud

Som Dr. Gross forklarer, når du anvender vitamin C på din hud, er det meget mere koncentreret af en dosis sammenlignet med at tage det oralt. "Det er så meget stærkere, når det anvendes direkte. Du skal tage så mange milliliter af C-vitamin oralt for faktisk at nå din hud, at du bliver syg. Aktuel anvendelse af C-vitamin er så meget mere kraftfuld med hensyn til, hvad det vil gøre for din hud. "

Fordel # 6: Det smukker pænt med retinol

Bundlinjen: "C-vitamin og retinol er to guldstandarder for hudpleje", siger Dr. Engelman og tilføjer, at de begge gør forskellige ting. "Selvom både reducerer tegn på aldring, virker vitamin C som en beskytter til din hud og neutraliserer problemer, før der er et problem og forbedrer aktuelle hudforhold. Retinoler virker som et "exfolierende" værktøj til at fjerne huden fra beskadigede celler og stimulere produktionen. "Tilføjer Dr. Gross," Retinol er ikke som vitamin C. Det er ikke en antioxidant, og det er ikke en direkte stimulator for kollagen. Jeg anbefaler at bruge begge dele. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære