loader
bg-category
Produktanmeldelse: Decleor Aroma Night Regenerating Beauty Cream

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Aroma Night Regenerating Beauty Cream Mærke: Decleor Størrelse: 50ml Pris: €49

Fra Decleor's hjemmeside: Denne skræddersyede creme med en lækker, silkeblød tekstur virker på huden for at hjælpe: - genopfyld hudens energiniveauer og cellekommunikation (Night Energy 'Solar Complex) - opretholde ernærings- og fugtighedsniveauer (Aften Primroseolie, Black Orchid Extract), - fremme hudfornyelse (hudforøgende peptid)

Hvad jeg kunne lide: - absorberer hurtigt - fugtgivende, efterlader huden blød og glat

Hvad jeg ikke kunne lide: - emballagen - prisen

Decleor Aroma Night Regenererende Beauty Cream hævder at være en creme, der giver total velfærd. Hvad betyder det? Nå ud over fugtgivende hud indeholder den en duft med beroligende og afslappende egenskaber. Urte duften er meget behagelig og afslappende faktisk, men det er ikke meget stærkt (som jeg synes er en god ting), og så du lugter kun det, når du anvender det cos meget snart forsvinder det helt. Også, mens jeg kan lide duften og ideen om en total velværefløde, foretrækker jeg, at mine hudplejeprodukter er duftfrie, da dufte kan nogle gange være irriterende (dette var ikke for mig).

Cremen er hvidfarvet og dens konsistens er noget tyk, men spredes stadig let på huden og absorberer hurtigt. Formlen er meget fugtgivende, takket være basale blødgøringsmidler som Isononyl Isononanoat (som forekommer i kakao og lavendelolie) og Caprylic / Capric Triglycerid (afledt af kokosnød) og fugtighedsmidler som Glycerin, som tiltrækker vand fra miljøet ind i huden hjælper med at holde det hydreret. Som følge heraf er huden fugtig, blød og glat hele natten. Men bortset fra denne fugtighedsvirkende virkning så jeg ingen andre forbedringer i hvordan min hud ser ud og føles.

Dette kan skyldes, at jeg stadig er ung, og min hud har opfundet sig godt i det forløbne år, men dømmes ved hjælp af formlen. Det skyldes også dels, at de fleste af de gavnlige ingredienser, såsom tocopherylacetat (E-vitamin, en antioxidant ) og Hexanoyl Dipepetid-3 Norleucin Acetat (det aktiverer hudceller regenerering) er til stede i meget små koncentrationer, så de ikke vil gøre meget. Glasemballagen, som ikke er meget hygiejnisk, vil også ikke holde antioxidanterne, som skal holdes væk fra luft og lys for at forblive aktive, stabile og effektive i lang tid. Samlet set er det en flot creme til tør hud, men formlen er kun gennemsnitlig.

Ingredienser: Vand, isononylisononanoat, capryl / capritt triglycerid, glycerin, pentaerythrityl-distearat, polyglyceryl-3-methyglucose-distearat, sorbitol, squalan, Euglena Gracilis-ekstrakt, glycerylstearat Se, Peg-6, Peg-32, Siloxanetriol Alginat, Glycerylstearat, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Skræl Olie, Ruscus Aculeatus Root Extract, Cycnoches Cooperi (Orchid) Extract, Oenothera Biennis (Aften Primrose) Olie, Propylenglycol, Cetearylalkohol, Panthenol, Butylenglycol, Xanthan Gum, Bisabolol, Caprylylglycol, 1,2- Hexanediol, polymethylmethacrylat, lecithin, tocopherylacetat, koffein, tetranatrium edt, citronsyre, tocopherol, glutamylamidoethylimidazol, hexanoyldipepetid-3 norleucinacetat, biotin, duft, linalool, limonen, butylphenylmethylpropionalt, benzylsalicylat, geraniol

Tilgængelig på: drugstore.com og feelunique

Resumé Decleor Aroma Night Regenererende Beauty Cream har en behagelig duft, der er afslappende, men varer ikke længe. Det fugtiger huden og giver det blødt og glat, men giver ingen andre fordele for min hud. Peptiderne og antioxidanterne er kun til stede i små koncentrationer, og den uhygiejniske krukkeemballage ville alligevel ikke holde dem stabile i lang tid. Det er også dyrt.

Bedømmelse: 3/5

Disclaimer: anmeldelsen indeholder et affilieret link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære