loader
bg-category
Heal din sommer solskoldning hurtigt

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Sommertid er fyldt med lange dage på stranden og utallige timer i poolen. Hvis du springer på solcreme eller glemmer at genanvende (bekymre dig ikke, det sker for os alle), er chancerne for, at din hud kan ende med at blive brændt og tage et rødt og hævet udseende, der er uudholdeligt. I stedet for at vente på det, er der en hel liste over ting, du kan gøre for at helbrede din hud hurtigt.

Bliv hydreret."Mit bedste råd til en sommersolforbrænding er at opretholde tilstrækkelige hydratiseringsniveauer", siger New York dermatolog Jody Levine, MD. Det omfatter ikke kun lokalt niveau, men også internt - du vil øge dit daglige vandindtag, så din krop forbliver hydreret på indersiden.

Tag ibuprofen.For at afhjælpe symptomerne på solskoldning skal du tage en over-the-counter ibuprofen, som Advil, hver otte timer i mindst et par dage. Ibuprofen virker som en antiinflammatorisk for at hjælpe med at reducere en hævelse, skrælning, kløe eller feber, der kan komme sammen med en dårlig forbrænding.

Anvend et post-sun-produkt.Når huden bliver solskoldet, har den tendens til at føle sig varm både internt og eksternt. For at hjælpe med at tegne noget af den varme kan en aloe-baseret gel eller et køleprodukt hjælpe. Prøv Korres After Sun Greek Yoghurt Cooling Gel ($ 26), som bruger det gamle, gamle middel til helbredende solbrændt hud med græsk yoghurt eller Ligne St. Barth Aloe Veral Gel med Mint ($ 36). "Du kan også anvende en lille mængde af en mild hydrocortisoncreme (1%) sammen med den aloe-baserede creme til at hjælpe med hævelse og ubehag," siger Dr. Levine.

Tag et koldt brusebad.Mens du ikke vil prøve din hud ved at udsætte den for for meget vand, kan et koldt brusebad gøre ubehag undertrykt. Du vil helt sikkert undgå at bade i varmt vand.

Må ikke vaskes med sæbe.En ægte vaskemiddelbaseret sæbe kan faktisk gøre din forbrænding værre ved at tørre din hud og irritere den endnu mere. I stedet skal du bruge noget, der er sikkert for kompromitteret hud og ikke indeholder overfladeaktive stoffer, rengøringsmidler eller hårde rensemidler. Vi foreslår Avène Cleanance Cleansing Gel til ansigt og krop ($ 20).

Brug en brændecreme.I årevis har dermatologer vendt mod anti-rødme og anti-inflammatoriske salver og salver, der hjælper med at fremme sund helbredelse i kompromitteret hud. "Jeg har patienter bruger Biafine creme to til tre gange om dagen," siger San Franscisco dermatolog Vic Narurkar, MD. "Det er et produkt, der har været meget effektivt til at reducere rødmen og betændelsen, der kommer med en alvorlig solskoldning."

Hvis alt andet fejler, giv en LED-behandling et skud.Du ville ikke tænke på en lav lys LED-behandling som en måde at overvinde solskoldning på, men det kan hjælpe. "Gentlewaves, som er en lavt LED-lyskilde, har vist sig at være effektive til at reducere erytem og betændelse, så vi bruger det når det er nødvendigt."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære