loader
bg-category
Dette luksuriøse mærke har et hårspray, der er ulovligt i USA, men ikke for langt ...

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hvis du nogensinde har rullet gennem en af ​​Kardashian-Jenner's Instagram-sider, har du sikkert set dem til at donere en af ​​Balmains sexede frynser eller feste det franske luksushus kreative direktør Olivier Rousteing. Mellem 3,7 millioner instagram tilhængere og hængende med Kim Kardashian, Kanye West, Kendall Jenner, Gigi Hadid og J. Lo, Rousteing er berømt i sig selv.

HAPPY BIRTHDAY TO MY CRUSH ❤️ Et af de sødeste hjerter i verden, så mange fantastiske ting vil ske. Fortsæt med at rocke den verden og mit hjerte ❤️ #loveU #kingkylie

Et billede indsendt af OLIVIER R. (@olivier_rousteing) på

HELDIG BDAG TIL DEN EN OG KUN JLO ❤️ @ jlo @papermagazine @balmain #loveU

Et billede indsendt af OLIVIER R. (@olivier_rousteing) på

👩🏻👦🏽👩🏼 #tbt

Et billede indsendt af OLIVIER R. (@olivier_rousteing) på

Uanset Balmains og Rousteings popularitet er der et aspekt af Balmain, at amerikanske fans endnu ikke har haft fornøjelsen af ​​at blive introduceret til: Balmains Session Spray. Hårsprayet, der er en favorit af et andet Kardashian-Jenner-gruppemedlem; berømthed frisør Jen Atkin, tilbydes som et medium hold hårspray og en stærk hold hårspray og i øjeblikket ikke tilgængelig til salg til en lang liste af stater i USA (New York og Californien inkluderet) takket være FDA indstilling en 55 procent VOC (Flygtig organisk forbindelse) begrænsning til aerosolsprayer-Balmain's VOC overstiger denne grænse. Sprøjten sælges i øjeblikket kun i europæiske lande, men amerikanske hårafrikaner må ikke have adgang til hårsprayet for meget længere, fordi Balmain Hair er kommet ud med en formel specifikt for USA, der opfylder FDA-reglerne.

I september vil Session Spray Strong and Session Spray Medium begge være til salg på BalmainHair.com, Net-A-Porter.com og i udvalgte saloner, der bærer Balmain Hair Couture Care & Styling Line, til $ 38.

Begge sprøjter tændes og leverer langvarig hold og modstandsdygtighed mod fugtighed, samtidig med at de nærer beskadigede låse med en frizz-fri, glat finish. Ifølge Balmain vil den amerikanske formel stadig give langvarig hold, men produktet vil ikke være ret stærkt som den højere tryk europæiske formel.

For at sætte øjnene på den fulde Balmain Hair Couture Care & Styling linje inden september, tjek hjemmesiden her.

VERDEN AF BALMAIN HAIR

Et billede indsendt af Balmain Hair Couture (@balmainhaircouture) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære