loader
bg-category
Produktanmeldelse: Aquolina Bath Shower i hvid chokolade

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Bad brusebad i hvid chokolade Mærke: Aquolina Størrelse: 250 ml Pris: €7,40

Fra Aquolinas hjemmeside: Delikat og cremet badbruser, der ikke tørrer huden, efterlader det glat og duftende.

Hvad jeg kunne lide: - renser huden godt - efterlader huden blød - tørrer ikke huden - lækker duft - emballagen

Hvad jeg ikke kunne lide: - prisen

Jeg elsker chokolade, især hvid chokolade. Jeg elsker at spise det (selvom jeg forsøger at gøre det med moderation 🙂), og jeg elsker også at bruge hudplejeprodukter, der lugter som det. Det er bare så sødt og lækkert, er det ikke? Så jeg var glad, da jeg fandt Aquolina Bath Shower i hvid chokolade i mit December GlossyBox. Men da jeg gav det en sniff, indså jeg, at navnet er lidt vildledende. Faktisk vasker denne krop Lugt som kokos med kun et antydning af hvid chokolade. Alligevel er det absolut lækker og ikke alt for sød, så jeg har ikke noget imod det. Men hvordan fungerer det?

Aquolina Bath Shower i hvid chokolade er hvidfarvet og har a Let konsistens, der renser huden godt uden at tørre det ud. I stedet er det efterlader huden blød, glat og lugtende lækker. Jeg skal stadig anvende en fugtighedscreme bagefter, men så er min hud meget tør, og generelt var jeg meget imponeret over dens ydeevne. Det eneste, jeg ikke kan lide, er prisen. 250ml flasken, som er meget enkel og sød, sælges til € 7,40, hvilket er ret dyr til en kropsvask, men hvis du vil forkæle din hud med en lækker kokosnød og chokoladeforretning, er det værd at tjekke ud.

Tilgængelig på: cosmesi-italia.it

Resumé Aquolina Bath Shower i hvid chokolade er en lækker kropsvask, der renser huden uden at tørre den og efterlader den blød og glat. Det har en lækker kokosnød duft med et antydning af hvid chokolade, der er simpelthen lækkert. Men det er ret dyrt for en vask af kroppen.

Rating: 4/5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer