loader
bg-category
Sådan får du mere fulde, større læber uden injektioner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Lad os tale om Kylie Jenners læber. Den yngste af Kardasian Klan har forårsaget en smule røre blandt internetspekulanter om, hvorvidt hendes nylige fulde lækre læber er et produkt af injektionsmidler som Restylane eller strategisk sminkeprogram. Men efter at have talt med nogle få makeupproffer (og undersøgt nogle nøjagtigt zoomede billeder af Kylie), indså vi, at det faktisk er muligt at gøre dine læber større og fyldigere uden at bestille en procedure. Følg eksperten tips nedenfor for en plumped-up pout, sans skræmmende nåle:

1. Prime læberne: Før du anvender farve, prik en smule blege læbestift eller concealer i midten af ​​undersiden. "Tryk læberne sammen et par gange for at overføre den lysere farve til midten af ​​den øverste læbe - dette skaber en mere 3-D lip effekt," forklarede berømthed makeup artist Kristofer Buckle. Du kan også gøre det samme med en glans, illusionen vil bare være lidt mere subtil.

2. Vælg den perfekte farve: Det handler om at slå det rigtige niveau af kontrast. "Jo lysere huden, den mindre naturlige pigmentering vi har i vores læber, og jo mere kontrast med en høj pigmentlipfarve, vi får," forklarede Hannah Hatcher, Makeup Artist og Global Educator for jane iredale The Skin Care Makeup. Men kontrast betyder ikke nødvendigvis enmørk farve. Faktisk forklarer Hatcher, at ligesom din foretrukne lille sorte kjole kan få dig til at se slankere, kan mørk læbestift have samme effekt på læberne: "Mørke læbestifter, der har undertoner af brun, mørk pink, blå røde eller en anden mørk farve vil gøre dine læber ser mindre ud. "I stedet vælger du lysere / neutrale farver, der vil skille sig ud mod din naturlige læbestykke, men er stadig komplementære." For eksempel, brunfarvet hud med en bleget sherbetfersken (tænk Jennifer Lopez), "siger spænde. Vil du prøve rødt eller en anden lysere farve? Gå efter noget lidt mere ren, sagde Hatcher. På den måde, når du skygger fra foringen ind i midten af ​​læben, kan du oprette en naturlig skitse, der er lidt mere tydelig end midten.

LÆS MERE: Den Flatterende Røde Læbestift Til Hver Skintone

3. Start med linjer: Den eneste måde at virkelig gøre læberne ser markant større ud er at tegne dem større. "Brug en blyant, der kun er lidt dybere end den læbefarve du bruger", sagde Buckle. "Bland lineren på læben og tegner en skarp kant på ydersiden af ​​læben for at skabe formen og en blødere blended kant på læben. Dette skaber en mere 3-D effekt og vil være en mindre indlysende overtræk, '" han tilføjede. Brug din finger til at blande, så linerne er hårdeste ved kanterne og blander blødt ind i midten, hvor det smelter sammen med din læbestift.

4. Vælg din afslutning: En mat finish er bedre, når du bruger denne overtrækningsmetode, fordi en blank finish afspejler lys og kan afsløre den naturlige kant af din læbe nedenunder, blæser dit låg, forklaret spænde. (Hvis du ikke overdrager og bare vil have et naturligt lille boost i fuldhed, skal du blot bruge en læbestift med en lille glans, overdækket med en glans, som vil skabe en plumper illusion. Hatcher anbefaler jane iredale PureMoist Lipsticks og PureGloss Lip Gloss. )

LÆS MERE: 2 Pro Tips, der vil genoprette din tro i Lip Liner

5. Prøv et plumpingprodukt:Er du ikke så opsat på at overdrage dine læber? "Visse peptider, såsom palmitoyloligopeptid, har vist sig at plumpe læber ved at øge hydrering og stimulere kollagensyntese," sagde Hatcher. "Botaniske ingredienser, der stimulerer cirkulations-spearmint og pebermynte olier, ginger root ekstrakt-også skabe en midlertidig plumping som de sender blod til applikationsstedet." Jane iredales Just Kissed Lip Plumper virker præcis den måde, mens også fugtgivende og udglatter læberne med sheasmør, solsikkeolie og aloe vera.

6. sunde læber er fulde læber: Ligegyldigt hvilken lipforstærkende metode du vælger, er det altid vigtigt at holde læberne sunde ved at exfoliere dem regelmæssigt og bruge fugtgivende balm og behandlinger - sunde, glatte læber vil allerede ser lidt fyldigere ud af naturen. Se, det er ikke nødvendigt at holde nåle i dine læber!

LÆS MERE: 15 Suprising Lipstick Fakta i en sætning hver 

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer