loader
bg-category
På jagten på den mildeste skrubbe af alle: er dette det?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg kryber stadig, når jeg tænker på min teenage selv gnidning disse skrubber over hele mit ansigt.

Alt for ofte forlod de min hud rødt.

Jeg troede, det var et tegn, de arbejdede. Lyset ville snart komme sikkert.

Det gjorde det ikke. De arbejdede ikke. De irriterede min hud. Av!

Det er problemet med fysiske exfoliants. De fleste af dem har abrikoskerner eller andre små, grovkantede partikler, der rives og beskadiger huden.

Det var derfor, da jeg blev ældre og klogere, skiftede jeg til kemiske exfoliants. Lad ikke ordet kemiske narre dig. Disse exfoliants er meget mildere og fungerer også bedre.

Men der er en del af mig, der aldrig har givet op håb om at finde en skrubbe, der er blid nok til at arbejde uden irriterende hud.

Det er hvad Blissoma Glow Good Earth Exfoliant Powder løfter. Formlen er økologisk og fuld af naturlige ingredienser med beroligende egenskaber. Så det burde være det, ikke?

Lad os sætte den på prøve.

Blissoma Glow Good Earth Exfoliant Powder er bare det, et pulver. Du må hellere gribe en teskefuld, hvis du ikke vil spule halvdelen af ​​krukkeens indhold, når du anvender det (eller er det bare mig?).

En halv teske vil gøre tricket. Brug for meget er ikke en god ting. Det vil ikke eksfoliere din hud bedre. Det vil bare irritere det. Husk, damer, når du beskæftiger dig med fysiske exfoliants, er mindre altid mere.

Placer det 1/2 tsk pulver i din våde håndflaske og bland det med din fave rengøringsmiddel til at lave en pasta. Du kan bruge det alene, uden at tilføje det til din rengøringsmiddel, hvis du foretrækker det også.

Det gør jeg ikke. Disse ting har ikke meget duft, når de er tørre. Men når det er vådt, lugter det ikke så behageligt. Det er ikke rigtig en dårlig ting. Hvad du lugter er den naturlige aroma af dets ingredienser. Blissoma tilføjede ikke nogen kunstig duft. God ting, da de kan irritere følsom hud.

Hvis du vil have det lugt godt, skal du blot blande det med din fave rengøringsmiddel. Mine lugter som citrus, så der løste problemet.

Når du har lavet pastaen, skal du blot massere den på dit ansigt, indtil den tørrer og derefter fjernes med varmt vand. Vær blid! At lægge for meget pres på huden vil irritere det, ligegyldigt hvor skånsom skrubben er.

Men hvor delikat er det i det hele taget?

Hvad jeg kan lide om det er basen. Det er lavet med havrekernspulver og havre er en af ​​de mest beroligende ingredienser, du finder lurker i dine hudplejeprodukter. Så vi er allerede i gang med en god start.

Derefter er der kokosvand, som er meget hydratiserende for huden og bentonit, en ler, der kan absorbere overskydende olie og hjælper med at holde porerne fri for gunk, så du ikke længere vil bryde ud.

Og de eksfolierende ingredienser? Mmmm, papain er et enzym med eksfolierende egenskaber. Men det er så ustabilt. Det går dårligt hurtigt, og der er ingen måde at vide, hvornår det holder op med at arbejde.

Ascorbinsyre, en form for C-vitamin, kan også betragtes som en exfoliant. Denne antioxidant kan lysere huden, øge kollagenproduktionen og reducere rynker og mørke pletter. Men jeg er ikke sikker på, hvor effektiv det er her.

Også C-vitamin er meget ustabil. Og blande det med lidt vand og anvende det på din hud er ikke den mest effektive måde at levere det ind i din hud. Og det er det andet problem. For at arbejde bedst skal C-vitamin gå dybt ind i huden, ikke vaskes væk efter 2 minutter.

Alligevel exfolierer Blissoma Good Earth Exfoliant Powder huden. Jeg synes, det er mere friktionen at gnide pulveret mod huden end noget andet, der får jobbet gjort.

EDIT 20/11/2016: Efter at have deltaget i min bekymring over enzymernes eksfolierende kræfter, modtog jeg dette svar fra Blissoma:

For det aktive enzym i opløsning er tabet i aktivitet ca. 1-2% om dagen, sandsynligvis som følge af autolyse og / eller oxidation. Dette er en relativt langsom nedbrydningshastighed, og enzymet hydreres kun ved anvendelse.

Den pulveriserede papain bevarer sin aktivitet, indtil den kommer i kontakt med vand, som er rigtigt, når den enkelte skal bruge den. Der er ikke engang mulighed for at dette produkt nedbrydes, da det sælges pulveriseret.

Ja, enzymer kan nedbrydes, når de hydreres, men de nedbryder ikke, når de er tørre, da de ikke aktiveres. Det samme med C-vitamin - det mister ikke styrke, fordi det ikke er hydreret indtil brugstidspunktet.

Ja, C-vitamin er ustabilt, når det hydreres og efterlades i en vandbaseret opløsning over tid, men når den er hydreret umiddelbart før brug, er den stadig 100% potent da.

Papain er også blevet brugt som en permeation / absorptionsforstærker på grund af, hvordan det bryder ned hudens cellulære forsvar. Dette ville tillade, at C-vitaminet også absorberer bedre. Det er en anden kemisk form af papainen, men den version blev kun brugt, fordi den var stabil i opløsning i længere tid.

Vitamin C anvendes også, fordi det løsner den cellulære "lim", der holder hudceller sammen. C-vitamin løsner dem, Papainen fordøjer dem. Vi anbefaler absolut brug af dette produkt i kombination med længerevirkende C-vitaminprodukter - det er ikke meningen at gøre hele jobbet alene.

Jeg brugte pulveret to gange om ugen i en måned og det forlod min hud glattere og lysere. Det er meget mildere end de fleste andre skrubber, jeg har prøvet, men ikke så blid som mine elskede glykolsyre exfoliants, så jeg tror ikke, jeg vil lave kontakten når som helst snart.

Men jeg ved, at mange elsker at bruge scrubs, så hvis du ikke har noget imod det, tror jeg du vil nyde det her.

Blissoma Good Earth Exfoliant Powder IngredientsAvena Sativa (havre) Kernalpulver *, Cocos nucifera endosperm (kokosvand) *, Papain, Ascorbinsyre, Acacia Senegal * (Acacia Gum), Bentonit, Diatoméjord, Oryza sativa * (Brun Ris), Panax ginseng ekstrakt, Coffea Arabica (grøn kaffe) ekstrakt, Astragalus membranaceus *, Olea europaea * (olivenblad), Curcuma longa * (gurkemeje), maltodextrin * fra certificeret økologisk landbrug BOTTOM LINEFordele: Blader huden blødere og lysere; Lavet med beroligende havre, det er mildere end de fleste skrubber jeg har prøvet; Kan bruges alene eller blandet med din fave rengøringsmiddel.

Ulemper: Lugt ikke meget rart, når det er vådt; Vær forsigtig, eller det vil alligevel irritere din hud.

Resumé: Blissoma Glow Good Earth Exfoliant Powder er en havrebaseret skrubbe, der efterlader huden glattere og lysere. Men vær forsigtig! Det kan irritere huden, hvis du overdriver det.

Pris og ledighed: $ 40,00 hos Blissoma

Bedømmelse: 3.5/5

PR Prøve

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer