loader
bg-category
Meghan Markle modtager denne facialstrammende behandling inden hendes bryllup

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det er T-minus en uge indtil det kongelige bryllup, hvilket betyder at internettet er svimlende som Meghan Markle og Prince Harry får deres sidste minuts ordninger i orden. For Markle inkluderer dette nogle præ-wedding skønhed og fitness præp.

Ifølge Vanity Fair, den kommende hertuginde har været meget sundhedsbevidst, da hun kører op til hendes bryllupsdag. Som elskere af vin har både Harry og Meghan skåret ned på deres drikke. Skuespilleren indgiver dog stadig et glas rødvin om natten for at hjælpe ødelæggelse.

Du kan også lide: Ashley Grahams Met Gala Prep Inkluderet Laser Nose Hair Zapping

Dette er ikke hendes eneste go-to at slappe af. Hun hjælper også sig til at slappe af gennem regelmæssig træning. "Meghan har lavet regelmæssig motion som en måde at slå stresset på," fortalte en kilde online-magasinet. "Hun går jogging rundt i parken de fleste dage og starter hver morgen med noget yoga og en meditation."

Udover at arbejde på Kensington Palace, nyder Markle også Heartcore Pilates. Hendes instruktør og ven, Heather Dorak, fokuserer på at skabe magert og stærk definition.

Markle har tilføjet til hendes pre-wedding prep-skema en aftale med sin ansigtsleder, Nichola Joss, som har andre berømtheder: Alicia Keys og Kate Moss. Hendes underskrift ansigtsbehandling indebærer massering af ansigtet fra indersiden af ​​munden for at stramme ansigtsmusklerne. "Der er ingen nedetid, så bruder kan have en morgen om deres bryllup," fortalte Joss Daglig post. "Det hjælper med at frigive spændinger fra ansigtet, som kan opbygge på grund af bryllups stress."

Det er stadig uklart, hvem der er klar til at gøre hendes makeup og hår til den store dag, men tiden vil fortælle, og vi kan bare ikke vente med at se.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære