loader
bg-category
Produktanmeldelse: Marokkansk Hammam Rassoul Clay

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Rassoul Clay Mærke: Marokkansk Hammam Størrelse: 180 ml Pris: Rassoul ler $ 30,00; kit $ 39,00

Fra marokkanske Hammams hjemmeside: Den marokkanske Hammam rassoul er 100% økologisk og naturlig. Det virker som en væge, i stedet for at afstøde snavset, absorberer det urenheder. Rassoul angriber ikke beskyttelsesfilmen på hårets hud eller beskyttelseskappe og gør den derfor til en ideel behandling for følsom og allergisk hud og er endog egnet selv for farvet hår.

Hvad jeg kunne lide: - absorberer oliebrønd - Efterlader huden blød og glat - efterlader håret rent og skinnende - kan bruges på krop, ansigt og hår - irriterer eller tørrer ikke huden ud

Hvad jeg ikke kunne lide: - lidt rodet at bruge - Du har brug for en hel del produkt, så det løber hurtigt ud, især når det bruges på kroppen - nogle mennesker kan finde duften for stærk

For et par uger siden viste jeg dig de to første trin i den marokkanske Hammam badning ritual. Først renser du huden med den sorte sæbe og eksfolierer derefter med Kessa-handsken. Derefter er det på tide at anvende Rassoul, en slags ler rig på næringsstoffer som silica, magnesium, jern, kalium og natrium, der kan bruges på kroppen, ansigtet og håret.

Ansøgningen er let. Du anvender noget på din stadig våde hud eller hår, vent ca. 10-15 minutter, og skyll det derefter af med vand. Anvend ikke for meget, fordi leret føles lidt stramt på huden, når det tørrer, så det kan føle sig ubehageligt, hvis du hæver det.

Men hvis du bruger det på din krop, har du stadig brug for en hel del for at dække det hele. Det betyder, at næsten halvdelen af ​​krukken vil være væk efter blot en ansøgning! Hvis du køber den som en del af det marokkanske Hammam Kit, bliver det det første produkt, der løbe tør. Når det sker, kan du købe leret separat, hvis du ønsker det.

Marokkansk Hammam Rassoul Clay indeholder ler for at absorbere overskydende olie og andre urenheder, glycerin for at tiltrække fugt fra miljøet ind i huden, forhindre det i at tørre ud og æteriske olier. Eucalyptus er helt klart derinde, fordi dens beroligende duft er ret stærk, der omslutter din krop i en energibesparende omfavnelse. Medmindre du ikke kan lide duften, selvfølgelig. Jeg er ikke en stor fan, men jeg bliver vant til det.

Jeg var lidt tøvende med at anvende ler over hele min krop, fordi huden er tør, og ler kan tørre det ud endnu mere. Jeg ved ikke, om rassoul ler er mildere end andre typer ler, eller hvis det skyldes glycerin og æteriske olier, men Rassoul forlod min hud silkeblød og blød. Ingen tør patches i syne! Jeg var endnu mere tøvende med at anvende den på håret, men det fungerede godt også der. Leren absorberede overskydende olie og forlod mit hår blødt og skinnende.

Så var det tid til at prøve det på mit ansigt. Der absorberede den overskydende olie på min t-zone, så hele min hud følte sig ren og blød. Dette var min foretrukne måde at bruge Rassoul ler på. Ikke kun jeg elsker resultatet, men det er for det meste rodløst. Du kan ikke sige det samme, når du bruger det på din krop eller hår. Jeg nød bestemt ikke at fjerne rester fra min badekar! Men hej, det var jo en lille pris at betale.

Det næste og sidste trin er Argan Oil. Jeg vil gennemgå det snart, så hold dig opdateret!

Ingredienser: Mørk beige naturlig ler, glycerin, æteriske olier.

Tilgængelig på: Marokkansk Hammam

Resumé Marokkansk Hammam Rassoul Clay absorberer overskydende olie uden at tørre hud eller hår ud. I stedet lader de dem bløde og glatte. Men det er lidt rodet at bruge, og du har brug for meget det til kroppen.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære