loader
bg-category
Produktanmeldelse: Layla Neglelak i 112

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Neglelak i 112 Mærke: Layla Størrelse: 10ml Pris: €7.60

Fra Layla hjemmeside: Et let lag er nok til at give en uigennemsigtig dækning. Tørrer hurtigt og gælder nemt. Langvarig.

Hvad jeg kunne lide: - pigmenteret - god formel, nem at arbejde med - stikker ikke - tørrer hurtigt - langlasting - emballagen - prisen

Hvad jeg ikke kunne lide: - Jeg kan ærligt ikke tænke på noget

Laylas neglelak er blandt mine favoritter: de er pigmenterede, langlængende og ikke bryde banken. Så da jeg så, at TU Style Magazine inkluderede en Layla polish som en freebie, og kostede kun € 1,00, måtte jeg bare få det. Der var fire nuancer til rådighed - rød, blå, sølv og lilla - og jeg valgte den røde, som jeg troede, det var ret festligt og perfekt til denne tid på året. Og dømme af de anmeldelser, jeg har læst, var det også den med den bedste formel!

Layla neglelak i 112 er en lys men ret mørk rød med en skinnende finish, der er meget smuk og elegant. Tekstur er lige højre, ikke for tyk og ikke for tynd og gælder let uden striber. Farven er også pigmenteret, så et lag er nok til en fuldstændig uigennemsigtig dækning. Den polske tørrer meget hurtigt, hvilket er virkelig vigtigt for mig, da jeg aldrig kan synes at holde hænderne stille i mere end 5 minutter og varer længe. Det begyndte kun at chip, og kun minimalt, efter seks dage. Og det uden en topfrakke!

Tilgængelig på: http://shop.laylacosmetics.it/

Resumé Layla neglelak i 112 er en lys mørk rød med en skinnende finish. Den har en vidunderlig formel, der passer nemt, giver uigennemsigtig dækning med kun en frakke, tørrer hurtigt og varer ca. seks dage uden et overtræk, før det begynder at skære.

Rating: 4.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer