loader
bg-category
Er emu olie en mirakel ingrediens?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Nogensinde spekuleret på, hvordan de australske aboriginer helbredte deres udskæringer og sår?

Deres hemmelighed er emu olie.

Ifølge legenden kan denne unikke olie gøre stort set alt fra fugtgivende hud for at reducere rynker og endog forstyrre acne.

Men hvad er sandheden? Kan emuolie virkelig gøre alle disse mirakler, eller er det bare en anden hyped up ingrediens med en spændende marketinghistorie bagved det?

Lad os finde ud af det:

Hvad Heck er Emu Olie?

Du kender den underlige, uhyggeligt søde flyvende fugl fra Australien? Den store? Det er emu (eller Dromaius Novaehollandiae at bruge sit fulde navn).

Yep, emu olie kommer fra emuens fedt. Dette fedt indeholder flere umættede fedtsyrer, herunder oliesyre (20%), palmitinsyre (20%), linolensyre (1-2%) og linolsyre (20%) syrer.

Disse er fedtsyrer, der er naturligt forekommende i din hud. De hjælper med at styrke sin beskyttende barriere og holde huden fugtet.

Emuolie er mere fugtgivende end mineralolie

Jeg ved, at mange af jer hader mineralolie, men det er en af ​​de mest fugtgivende ting på denne planet. FAKTUM.

Emu olie er endnu bedre. En undersøgelse offentliggjort i Australasian Journal of Dermatology sammenlignet de to. Dommen?

Det ser ud til, at emuolie i sammenligning med mineralolie har bedre fugtighedsegenskaber, overlegen tekstur og lavere forekomst af komedogenicitet, men sandsynligvis på grund af den lille prøvestørrelse (undersøgelsen blev udført på kun 11 personer) blev disse forskelle ikke fundet statistisk signifikante.

Ingen af ​​olierne viste sig at være irriterende for huden. Endelig blev emuoliefedtsyre-sammensætningen undersøgt ved gaskromatografi og viste sig at have høj koncentration af ikke-polære enumættede fedtsyrer, hvilket kan forklare emuoliens evne til nemt at trænge gennem stratum corneum-barrieren. "

I almindelig engelsk giver fedtsyrerne i emuolie det let at trænge ind i huden og fugtiggør det dybt.

Emu Oil har anti-inflammatoriske egenskaber, også

Er din hud irriteret eller betændt? Emu olie kan komme til din redning.

Forskere sammenlignede emuolie med andre olier - herunder oliven, hørfrø og fiskeolier - og opdagede, at de alle har antiinflammatoriske egenskaber.

MEN emu olie fungerer lidt bedre på at reducere inflammation (det gør jobbet inden for et par timer!).

Kan Emu Olie Reducere Rynker?

Indtil videre har emuolie en fremragende track record. Det er super fugtgivende og reducerer betændelse for at starte.

Men kan det også behandle rynker?

Vi ved det endnu ikke. Nogle mennesker sværger emu olie er hemmeligheden til deres ungdommelige hud, men Jeg kunne ikke finde nogen undersøgelser i den videnskabelige litteratur, der beviser det.

Det betyder ikke, at det ikke virker. Måske har ingen gidet at lave en undersøgelse om det endnu. Men jeg holder mig til retinol for nu. Det har vist sig at arbejde, du ved det.

Relaterede: Den komplette vejledning til retinol

Kan Emu Oil Bust Acne?

Nogle mennesker sværger emu olie er ikke komedogen. Det vil ikke tilstoppe dine porer og give dig bumser. Det vil behandle dem og få dem til at forsvinde i stedet.

Disse mennesker sælger normalt emuolie. Som regel.

Igen skyllede jeg den videnskabelige litteratur, men fandt intet bevis for, at emuolie kan buste acne.

Emu olie indeholder en masse linolsyre, og vi ved, at det er comedogenic. Det er også rigtigt, at emuolie ikke kun er linolsyre, så der kan være noget andet derinde, der forhindrer linolsyre fra at gøre dit ansigt til en krigszone.

I mellemtiden, hvis du har olieagtig eller acne udsat hud, ville jeg styre væk fra emu olie. I tilfælde af.

Relaterede: Salicylsyre VS Benzoylperoxid: Hvilken er bedst at behandle din acne?

Bundlinjen

Hvis du leder efter en nærende fugtighedscreme til tør hud eller en naturlig måde at berolige irritationer på, vil emuolie gøre tricket. Bare spørg det ikke mere end det for nu.

Har du nogensinde prøvet Emu Oil? Del din oplevelse i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer