loader
bg-category
Unge mor viser hvad der virkelig sker i din krop efter vægttab

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et billede indsendt af My Weightloss Journey! (@losinggravity) på

Bare fordi du mister en betydelig mængde af vægt, betyder det ikke, at du straks kommer til at begynde at bære afgrødeplader og lave jeans. I virkeligheden er massivt vægttab og opretholdelse af resultater en kamp, ​​der kan virke uendelig. Ud over de forhindringer og fristelser, der står i vejen for at nå dit mål, står du over for et helt nyt sæt spørgsmål som strækmærker og løs hud, når du har mødt det. For Instagrammer og mor til to Rachel Graham fra Novia Scotia deler hun de problemer og usikkerheder, der kommer efter et vægttab på 100 pund, og hjælper hende med at acceptere sin nye krop, stregmærker og alle.

I et nyligt indlæg, der viser, at hun trækker den løse hud på maven, beskriver hun sin største efter-vægttabsikkerhed: "Jeg er mere FIT, end jeg nogensinde har været i hele mit liv. Gladere. SUNDERE. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at min løse hud ikke var en usikkerhed for mig ... Men jeg nægter at lade det forbruge mig. "

Et billede indsendt af My Weightloss Journey! (@losinggravity) på

Graham, 24, har dokumenteret sin vægttabsrejse på Instagram i mere end et år, og de billeder, hun er opført undervejs, viser lige så dramatisk hendes transformation har været. I et interview med Mennesker, den unge mor fortæller om sin motivation for at holde den ægte med sine 100.000 plus tilhængere. "Jeg har ønsket at være tro mod at være ærlig om alle aspekter af denne rejse. De gode, de dårlige ... usikkerheder og alle," siger Graham. "Jeg finder det undertiden nemt at vælge hvilke fotos jeg kan lide mest af mig selv og tilføje dem online - men der er mere til min rejse end blot stillede billeder i bedste vinkler. Jeg vil holde det 'rigtigt' til dem der følger min rejse , og min overskydende hud er min virkelighed. "

Hendes forfriskende lykke er, hvad der har tiltrukket tusindvis af tilhængere til sin sociale mediekonto, hvilket fremgår af de utallige kommentarer fra andre, der står over for de samme udfordringer efter vægttab. En kommentator skrev: "Løs hud har været min største bekymring, da jeg går gennem min rejse ... Jeg ser meget sjældent indlæg, der taler om løs hud. Jeg undgår det selv ... Men jeg tror for at lære at acceptere at det er der og en del af mig, jeg er nødt til at begynde at stå imod det. Mange tak for udstationering af dette !! Jeg havde brug for at høre det og begynde at håndtere det. "

Et billede indsendt af My Weightloss Journey! (@losinggravity) på

Grahams inspirerende indlæg viser, at reelle fremskridt ikke måles af en flad mave eller en perfekt krop, men snarere ved at leve et sundere og lykkeligere liv. "Jeg er så meget sundere, ikke kun fysisk, men også mentalt. Hvad vigtigere er, er at den løse hud, jeg har, ikke holder mig tilbage som den vægt, der plejede."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer