loader
bg-category
Sandheden bag KarJenners konstante hårændringer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

På en bestemt dag vil du sandsynligvis finde et foto på Twitter, Snapchat eller Instagram fra en Kardashian eller Jenner, der udøver en helt ny frisør med en stor farveændring og en gigantisk snit. Kim elsker at gå fra mørkt til platinblondt over natten, Kylie er konge af sportsfarvekassefarver og Khloé elsker at gå længe på et øjeblik. Sure, virkeligheden starlets er privilegeret til det bedste af det bedste, når det kommer til deres hår. Men hvordan får de disse store stilændringer - og de plejer ikke at holde øje med mere end et par dage - så hurtigt? Mens udvidelser ofte er en del af ligningen, er flere perioder end ikke hvad de virkelig har på sig en paryk.

Det er bare en paryk! Ser så rigtig ud, alligevel?

Et billede indsendt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) på

Større farveændringer - fra mørkt til lys og tilbage til mørkt - er så skadeligt på håret. For ikke at nævne, at de fleste gange, kan de tage timer om timer og flere ture til salonen for at få farven helt rigtigt. En paryk forårsager ingen skade på håret og kan sættes på i minutter og derefter tages ret af.

Elsker dette udseende. Jeg bryder det ned på min app!

Et billede indsendt af Kim Kardashian West (@kimkardashian) på

Kylie (såvel som Kim) har føjet sig til at bruge parykker, især når hendes hår er en skygge af grøn eller blå. På hendes hjemmeside fortalte hun sin kærlighed til at dø håret, men den skade, det forårsagede for hendes tråde, tvang hende til at finde en anden måde at få det udseende, hun ønskede uden at skade håret. Hun tiltog hjælp fra professionel paryk maker Tokyo Stylez til at tilpasse sin hidtil voksende kollektion.

#touchedbytokyo #tokyostylez #kyliejenner #thecutlife #thecutlife #thecut #boblife

Et billede indsendt af Touched By Tokyo (@tokyostylez) på

?

Et billede indsendt af King Kylie (@kyliejenner) på

Men disse parykker er ikke din gennemsnitlige run-of-the-mill-dem, som du finder i et lokalt kostume af parykbutik. De er lavet til at passe KarJenners hoveder perfekt og skæres for at give et naturligt udseende. Og selvfølgelig kommer de ikke billigt - deres couture parykker kan koste mellem $ 650 og $ 4.000 eller mere.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære