loader
bg-category
Top 5 Glutenfri Makeup Brands

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det glutenfrie fænomen har officielt passeret til skønhedsverdenen. Da flere hudpleje- og makeupprodukter langsomt bliver glutenfrie, er mange cøliakier (og de, der er glutenfrie efter eget valg) begejstret for at have mere levedygtige muligheder for dem.

Dr. Jaliman, en NYC-baseret dermatolog og amerikanske dermatologistudier, forklarede, at for personer, der er stærkt følsomme for gluten, er det største problem, at hvis du lægger et hudplejeprodukt på dit ansigt og slikker dine læber eller ydersiden din mund , du kan indtage det og potentielt have et problem. Det er bedst at undgå glutenholdige produkter helt da. Du kan lære mere om glutenfri certificeringer her.

Celiac eller ej, hvis du forsøger at skære gluten ud, sæt disse fem makeup mærker på din indkøbsliste:

 

1. Ecco Bella

Dette antidyrprøve kosmetik mærke garanterer, at alle deres produkter er fri for noget gluten eller hvedeprotein, hvilket gør hele mærket sikkert for kunder med celiac. Ved hjælp af ingredienser stammer fra mørkt pigmenterede frugter og grøntsager, er Ecco Bella pakket med vitaminer og potente anti-aging komponenter.

2. Zuzu Luxe af Gabriel Cosmetics

En anerkendt makeup kunstner skabte denne naturlige, glutenfri, veganske produktlinje som en sundere løsning for dem, der bekymrede os om ingredienserne i vores makeup.

  

3. Boscia

For baby-blød hud og en superhydreret føler har boscia en vidunderlig hudpleje uden gluten, der virker vidundere på nedslidt hud. Prøv boscia Tsubaki Secrets for en komplet hudopfriskning.

 

4. Aubrey Organics

Aubrey Organics begyndte at teste deres produkter og kan bekræfte, at de tilbyder mere end 60 glutenfrie formler til glutenfølsomme kunder.

5. Juice Beauty

Understøtter ideen om, at hudpleje ikke bør kompromittere dit helbred eller velfærd på planeten, er Juice Beauty organisk, glutenfri og grusom, med højtydende produkter.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer