loader
bg-category
Disse nye hybridskygger gør din øjenmakeup lettere end nogensinde

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Måske er det det produkt, der altid falder på mit allerede færdige ansigt, når jeg er på vej ud af døren eller deres hurtige evne til at knuse i et makeup kit, men jeg har aldrig rigtig været en fan af pulverøje skygger . Og selvom langt de fleste af øjenskyggeprodukterne er tørre og pulverbaserede, betyder det ikke, at jeg ikke har nogen farve på mine øjne. Faktisk er min skyggeopsamling fyldt med forskellige pinde og creme øjenskygge, der gør jobbet lige så godt (hvis ikke bedre) sanser nogen rodet situationer. Men fordi det er ret svært at ændre en stav- eller flødebaseret skyggeformel, har de eneste differentiatorer mellem mine go-tos været deres emballage og deres nuancer - indtil jeg snuble over smør LONDONs nye glansønsker ($ 24), som sport en formel i modsætning til noget, jeg nogensinde har set.

OIL SLICK // #GLAZENeyegloss

Et billede indsendt af @butterlondon på

Før du åbner gryden, virker produktet som enhver anden creme skygge - en smuk krukke rummer et skinnende, men ikke-for-skørt pigment - men når det er åbnet, er formlen sindssy. Når du kommer over den utrolige farve og glans af hver nuance, vil du bemærke, at formlen bogstaveligt talt jiggles som pudding (på den smukkeste måde), næsten en nik til de geléteksturerede K-skønhedsprodukter, der har taget verden med storm som for sent. Skyggen fortsætter som en gel (lettere end nogen anden creme-baseret skygge), tørrer som et pulver (seriøst) og efterlader det ultimative højglansede "våde blik", vi er alle efter. Åh, og en ting mere: den skrider ikke. Og når du kommer fra en person med ekstra olieagtige øjenlåg, kan du stole på mig, når jeg siger, at disse must-haves ikke smugler, når du anvender dem.

BRONZED // #GLAZENeyegloss (shop via linket i bioen)

Et billede indsendt af @butterlondon på

Nu hvor du er fascineret, er her hvad du behøver at vide. Jellierne kommer i fire forskellige nuancer - "Spark," en varm champagnelignende nuance, "Oil Slick", den ultimative cool-girl-skygge, jeg kan ikke få nok af, "Frosted", en klassisk rosefarve og "Bronzed , "Din nye go-to til en rustet vask farve perfekt til dag eller nat - der kan bæres på mange forskellige måder. Anvend en frakke til en ren, glitrende farvecoat eller lag den på for et uigennemsigtigt, glamourøst udseende . Et forsøg, og du vil simpelthen glemme, hvad pulverøje skygger er. Med denne gel hybrid kan du nu endelig få det bedste fra begge verdener.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære