loader
bg-category
Produktanmeldelse: Shiro Cosmetics Loose Eyeshadows

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Løse Øjenskygge Mærke: Shiro Kosmetik Størrelse: 2g Pris: $5.00

Hvad jeg kunne lide: - masser af smukke nuancer at vælge imellem - god formel - god farveudbetaling - langlasting - prisen - Der findes også prøver

Hvad jeg ikke kunne lide: - Kun tilgængelig online

Shiro Cosmetics er et af mine foretrukne indie virksomheder. De har en hel masse fantastiske geek- og gamer-inspirerede produkter, og selvom jeg ikke forstår alle navne og referencer, da jeg ikke selv er i spil (jeg ved, hvem Pikachu er, men det er det), vil jeg bestemt ikke lade det stop mig fra at værdsætte velformulerede, vidunderlige øjenskygger (og alt andet de gør, virkelig). Shiro Cosmetics har et bredt udvalg af nuancer at vælge imellem, nogle ret komplekse, andre enklere, men alle unikke, da virksomheden ikke sælger ompakket nuancer.

Jeg har bestilt 12 øjenskyggeprøver hidtil, i mest grønne og brune / neutrale nuancer. Mens mine almindelige læsere ikke bliver overrasket over at se så mange grønne nuancer (det er jo min yndlingsskyggefarve), kan de undre sig over, hvorfor en, der er i brights, købte prøver af neutrale nuancer. Nå, det er simpelt. Shiro Cosmetics neutrale nuancer er simpelthen fantastisk, dejlig og ikke kedelig overhovedet. Jeg tror det er fordi de mest indeholder farvede shimmers og glitter, der gør dem skiller sig ud fra de gennemsnitlige neutrale øjenskygger og appellerer til lyse elskere også. Men lad os se, hvilke nuancer jeg har, skal vi?

fra L til R: Alt er Bears, Deku, Small Key og Ganondorf

Alt er bjørn: rig, mørk brun chock fuld af guld og rød glitter. Deku: kobber chock fuld af grønne gnister. Lille nøgle: mørkt og metallisk bronzeret kobber med sølv gnistre. Ganondorf: sort med stærk rød glans.

fra L til R: Shaymin, Mew, Subrosia og Pikachu

Shaymin: delikat pinky-fersken med subtilt blomsterklipning. Mew: lys jordbærrosa med en meget subtil peachy gul tone. Subrosia: mørk maroon med subtile orange glitter og næsten mat finish. Pikachu: lyse skinnende gule chock fuld af rød glitter.

fra L til R: Budew, Farores Wind, Bulbasaur og Link

Budew: græsgrøn med en guld duokrom og en skinnende finish. Farores Wind: lysegrøn med blå undertoner og sølvskimmere. Bulbasaur: lyse græsgrøn med en guld undertone og en skinnende finish. Link: mørk skov grøn med blå undertoner og med grønne shimmers.

Mine yndlingsfarver er Everything Is Bears and Pikachu, da de er helt unikke, men alle de andre er også meget smukke. Formlen, som indeholder carnaubavoks, er simpelthen vidunderlig. Det er meget cremet, gælder smidigt og blander ubesværet. Pigmenteringen er også meget god. De ovennævnte farveprøver blev taget med kun en swipe over bare hud, og farverne ser endnu bedre ud over en base som Fyrinnae Pixie Epoxy, hvilket vil gøre shimmers og glitter virkelig skiller sig ud. En base vil også få dem til at vare længere, selv om de også er ret langvarige på egen hånd.

Shiro Cosmetics Øjenskygger fås i 3 størrelser: En prøvestørrelse, der indeholder 1/4 tsk af produktet pakket i små plastposer og retails på kun $ 1,00; en mini størrelse, der indeholder 1g produkt og koster $ 3,00; og endelig den fulde størrelse, der indeholder 2g og er kun $ 5,00. Hvis jeg virkelig skal finde en con til disse øjenskygger, ville jeg sige det er, at de kun kan købes online, hvilket kan sætte nogle mennesker væk.

Tilgængelig på: shirocosmetics.com

Resumé Shiro Cosmetics Loose Eyeshadows, som fås i mange smukke nuancer, har en cremet, glat formel, som er en drøm at arbejde med. Øjenskyggerne har alle en god farveudbetaling, sidste længe og er meget billige. Men de kan kun købes online.

Rating: 4.5 / 5

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer