loader
bg-category
Der er en ny ansigtsmaske designet til at blive slidt under makeup-og det virker

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Når min hud virker op - især før en stor begivenhed - der er næsten ingenting, jeg ikke vil gøre for at stoppe en breakout i sine spor. Faktisk, mens jeg ikke vil tale for alle, hvis du bærer en lermaske ud af huset, var socialt acceptabel, vil du aldrig se mig med en dråbe sminke igen nogensinde. Desværre er det ikke tilfældet, og den mest alvorlige hudrehab er ofte reserveret til efterarbejde. Men hvad hvis det ikke var tilfældet, og du kunne kæmpe med din hudpleje ængstelse hele dagen lang? Neutrogena har netop gjort kamp med et flammeslag, der er meget nemmere med sin hurtige, klare, stædige acne daglige efterladningsmaske ($ 9).

Et foto indsendt af Neutrogena (@neutrogena) den

Så meget mere end blot en pletbehandling, du kan noget skjule under din concealer, fungerer denne usynlige maske som din sædvanlige ansigtsmaske på hjemmet, så du kan behandle hver pore på dit ansigt - her er kickeren under din makeup (eller alene) hele din sædvanlige dag. Mens jeg var træt af, hvordan "klar" denne maske virkelig var, forsvandt den virkelig på min hud, næsten som en sløret primer, og det er så tyndt at jeg glemte det var endda på. Det tørrede næsten øjeblikkeligt, og jeg blev efterladt med et perfekt lærred til makeup (det blev anvendt nøjagtigt som det ville uden masken), men med mange fordele. Benzoylperoxid (ingrediensen, der findes i næsten alle acnemediciner eller -produkter) virker dybt for at rydde porerne, mens du bærer det, kæmper med aktuelle udbrud, som du vil slippe af med og forhindre nye fra at blive overflade. Plus, så skør som det lyder, gav masken min hud en glød på alle de rigtige steder, der fik mig til at tænke over, om jeg søgte highlighter den morgen (eller ej).

Efter at have brugt hvis i en hel uge under min makeup (formlen er blid nok, hvor du kan bruge den både kl. 15.00), ikke kun var mine breakouts væk, men mine porer kiggede også mindre. En acne behandling, sløret primer og instant luminizer for mindre end $ 10? Nu er der ingen undskyldning for ikke at give din hud lidt (eller meget) af TLC.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære