loader
bg-category
8 ting jeg lærte fra Beauty Blogging

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Jeg betragter mig ikke rigtig en ekspert på skønhedslogging, men efter mere end 3 år (wow, kan ikke tro, det har været så længe, ​​tiden flyver virkelig, når du har det sjovt). Jeg har lært noget eller to om det og troede det ville være sjovt at dele dem med dig:

1. Det er mere tidskrævende end du tror

Hvis du er inspireret, kan du skrive en anmeldelse eller et indlæg, hvor du deler nogle skønhedshemmeligheder på bare 10-15 minutter, men skrivning er ikke det eneste, en blogger skal gøre. Du skal også tage gode billeder af begge produkter og dit udseende (mere om det senere), eller hvis du beslutter dig for at bruge lagerbilleder, tilbringe timer med at forsøge at finde anstændige dem, du kan bruge uden at krænke andres ophavsret; engagere sig med dine læsere på sociale medier websteder (noget jeg sjældent synes at finde tiden for disse dage: oops :) besvare kommentarer og e-mails; lær HTML og CSS, så du kan redigere layoutet og få det til at se ud som du vil; Fremme din blog. Og der er altid noget, der går galt bag kulisserne, der skal tages hånd om, og du har ingen anelse om, hvordan du løser det! Men skønhed blogging er også meget sjov og du gør gode venner undervejs!

2. Det er næsten umuligt at få et billede med præcis farve (men du skal alligevel gøre det)

Du kan tage 100 billeder af et produkt, i forskellige indstillinger og under forskellige lysforhold, og stadig ikke komme op med et enkelt billede, der viser den nøjagtige farve! At tage et godt billede om sommeren, når der er meget naturligt lys, er lettere, men om vinteren kan det virkelig blive umuligt. Du kan vente en uge for at solen skal dukke op, og det gør det aldrig, eller hvis det gør det, er du på arbejde eller noget, og når du kommer hjem og klarer dig, er vejret jo igen! Du kan ikke vente for evigt, men du kan ikke engang sende crappy billeder, hvor farven er meget forskellig fra hvordan det ser ud i det virkelige liv, da det ville være ubrugeligt for læserne. Derfor er nogle bloggere (jeg medfølger), nogle gange bruger GIMP eller Photoshop til at redigere farverne for at få dem til at se så nøjagtigt som muligt.

3. Du opdager mærkelige produkter og behandlinger

Cremer indeholdende snailslime, fiskekrævende fødder, massager udført af slanger, lip tatoveringer i alle slags mønstre og mønstre, krystaller til din vagina .. noget nyt (og nogle gange helt unødvendigt) synes at dukke op hver uge ...

4. Makro-tilstand viser fejl, der er usynlige for det blotte øje

Du kan bruge aldre til at gøre din makeup og hår, plukke øjenbrynene hår, blande øjenskygger, børste hårdt hår, anvende fundament, dække finner osv., Indtil du er sikker på at du ser perfekt ud, men når du ser billederne du har taget med makro mode, vil du altid finde noget galt. Et pandehår undgik pincettene, øjenskyggen er ikke så godt blandet som du troede, og den eyeliner-linie er ikke det samme.

5. Du begynder at genkende produkter fra mærker, du aldrig har prøvet

Da jeg startede skønhed blogging, var der så mange mærker, jeg ikke vidste eller havde meget begrænset kendskab til. Jeg vidste for eksempel om MAC, men havde ikke en butik i nærheden af ​​mig, jeg havde ikke prøvet meget af mærket og kunne ikke se en falsk genstand fra en ægte. Nu kan jeg se forskellen lige ved at tage et hurtigt kig, selvom det er et produkt, jeg ikke ejer mig selv. Og når jeg åbner et blad og ser et billede af et makeupprodukt, eller ser fjernsyn og ser nogen, der anvender makeup, kan jeg fortælle hvad de er, og hvad de bruger, selvom navne og mærker ikke nævnes.

6. Det er næsten altid muligt at finde et apotek dupe high-end produkter

Drugstore mærker har virkelig oped deres spil i de seneste år, og det er nu muligt at finde billige dupes for stort set alle high-end produkter. Tildelt, de kommer måske ikke i så smuk emballage, men det er ikke så svært længere at komme på bekostning af billige øjenskygger i dæmpede farver, der har en glat tekstur og god farveudbetaling, læbestifter, der faktisk er fugtgivende eller fundamenter, der ikke gør dit ansigt udseende som en maske. Du behøver ikke rigtig at bruge meget på gode makeupprodukter i disse dage, selv om det er rart at forkæle dig selv med et luksuriøst emne nu og da.

7. Følg dit instinkt

Skønhedsbloggere modtager alle former for e-mails og tilbud. De fleste af disse er legitime og giver bloggeren en mulighed for at dele med læsere mærker og produkter, de ellers ikke ville kunne dække og få en fornemmelse af, hvordan branchen arbejder. Men andre føler bare ikke rigtige. Som folk, der beder om at bruge dit indhold, som du har arbejdet meget hårdt på, på deres websted og kun tilbyder et link tilbage til din blog (hvorfor skal jeg lade nogen andre få gavn af mit arbejde uden få næsten alt til gengæld ?!), eller folk, der beder om at købe produkter, de så dig, nævnte på din blog, selvom det er klart, at du ikke ejer dem (hvad er det med det, ved de ikke forskellen mellem en blog og en butik ?!) eller PR'er tilbyder produkter til gennemgang, men vil gerne vide, hvad du skriver på forhånd for at sikre, at du ikke siger noget negativt om dem selv, når de ikke virker (disse pisser mig mest) Det er din blog, og du behøver ikke at arbejde med nogen, du ikke vil. Hvis det ikke føles rigtigt, skal du bare vende tilbudet.

8. Du kan ikke behage alle sammen

Der vil altid være nogen, der ikke kan lide din blog. De kan afmelde dig fra dit feed, snuble på din blog og gå væk efter 5 sekunder, fordi de har besluttet, at de ikke kan lide det, og nogle gange kan de endda kritisere dig, fordi du bruger lyse øjneskygger eller gennemgå for det meste avancerede produkter eller noget. Du kan bare ikke dække ethvert mærke, gennemse hvert produkt, og din skrive- eller makeup-stil må ikke appellere til alle. Fortsæt med at lave dine egne ting, udvikle din unikke stemme, dele hvad du kan lide og dine lidenskaber, og du vil finde masser af likesindede mennesker vil følge dig. For de andre finder de andre blogs, der bedre passer til deres behov. Det betyder ikke, at din blog sutter, men bare det kan du ikke glæde alle sammen hele tiden. Og det er bare livet.

Hvad lærte du fra skønhedslogging, både som blogger og en læser?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer