loader
bg-category
McDonalds har allerede fjernet deres fitness trackers fra glade måltider

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Opdatering: 8/18/2016

Nå, det var kortvarigt. USA rapporterer i dag, at McDonalds allerede har trukket deres "Step It" fitness trackers fra deres Happy Meals efter rapporter om hudirritation fra at bære produktet. En repræsentant fra McDonalds siger, at de undersøger spørgsmålet.

Oprindelig historie: 8/17/2016

Mange kritikere af McDonalds har længe argumenteret for, at fastfoodkæden lokker børn med legetøj for at opmuntre forældre og børn til at spise mere fastfood, hvilket fører til sundhedsproblemer som fedme og diabetes. McDonald er seriøst om at ændre sit billede og tager et skridt i en sundere retning. Virksomheden er ved at "erstatte" deres spil ved at erstatte sin elskede Happy Meal toy med en aktivitetssporing, der opfordrer børnene til at blive mere aktive.

#McDonalds bruger #Olympic Sponsorering og tilføjer fitness trackers til glade måltider: https://t.co/i71jxzlDhA 🍔🏃 #Marketing pic.twitter.com/L0kZpMo5Gn

- Tower (@TowerCayman) 17. august 2016

Step-It aktivitetstracker, der nu er tilgængelig i USA og Canada i et begrænset tidsrum, kommer i seks lyse farver, giver et daglig trintælling og blinker med forskellige hastigheder baseret på barnets aktivitet. Selv om det ikke har alle klokkerne og fløjterne i en Fitbit, kan plastisk skridttæller lære børn at overvåge deres fitness.

. @ McDonalds Jeg er meget imponeret over din aktivitetssporing for børn i #happymeal. Meget enkel, alder passende pic.twitter.com/ySETi3cFf9

- Monica Ponder (@MonicaLPonder) 15. august 2016

Kæden har for nylig forsøgt at fremstille et sundere billede, som fornyet isbølssalat til mere nærende grøntsager og tilføjelse af kale til menuen. I 2011 gjorde de flytningen fra at tilbyde æbleskiver som en erstatning for pommes frites (hvilket gjorde dem til en mulighed) i Happy Meal for automatisk at inkludere dem og reducere den del af frites, der var inkluderet i måltidet.

Aktivitetstracker showdown: @McDonalds Step-it (gratis w / Happy Meal) vs @Garmin Forerunner 235 ($ 329). pic.twitter.com/2NKkIPfSQx

- John D. Lloyd (@johndlloyd) 16. august 2016

Mens Step-It måske ikke er så højteknologisk som en Apple Watch eller en Fitbit, kan det inspirere en forælder til at lægge frites og tage deres børn en tur. Og derfor elsker vi det!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære