loader
bg-category
Den ene hovedveje Meghan Markles bryllupsdagskønhed ser pause med den kongelige tradition

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Alle øjne var på kongelige i morges, da prins Harry og Meghan Markle endelig sagde deres løfter i det fantastiske St. George's Chapel på det historiske Windsor Castle. Mellem hendes brugerdefinerede Givenchy-kjole, bølgende slør og diamantbandeau tiara på lån fra dronningen for at sætte den på plads, så den nye hertuginde af Sussex tidløst, da hun gik ned ad gangen. Under den 16-fods lange slør var det imidlertid en ubesværet opdatering, der er gået i stykker med traditionel bryllupsdagstradition.

Billed / WPA Pool / Pool / Getty Images

Royals, herunder Kate Middleton og Queen Elizabeth, har båret lange bølger til deres bryllupsceremonier - Prinsesse Diana lader også hendes hår ned for sine egne bryllup - men Markle vælger en lidt mere poleret version af chignon vi er vant til at se sin sport, høflighed af den berømte frisør Serge Normant. Den midterskårne bun hvilede på nakken og viste sig tykkere end hendes sædvanlige twist-and-go-version, men hendes signatur-klare, lette tråde forblev intakte til at ramme det afdæmpede makeup-look skabt af berømthedsmagasin og langvarig ven Daniel Martin.

Billed / WPA Pool / Pool / Getty Images

Den præcise sminke Martin, der er brugt, er ikke blevet bekræftet, men hertuginden 'autograf nøgne læbe ser ud til at være lidt lettere end hendes rygter foretrukne, Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick i Very Victoria. Fordi det er blevet ryget, finder dronningen lyse nuancer af neglelak at være vulgært (hun selv bærer kun en skygge), Markles lyseblå manicure følger kongelig protokol perfekt. Hendes hud var som forudsagt frisk og ren med sine fregner på displayet, der forblev autentiske med det udseende, hun føler sig mest trygge i.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer