loader
bg-category
Ny L.A. Apartment Complex tilbyder Botox som et rekreative område

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Manhattan kan tage kagen, når det kommer til himmelhøje ejendomme, men denne nye højhusudvikling på grænsen til Beverly Hills og Century City er ikke narre om prisen på månedlig leje og ultramoderne faciliteter - og i ren LA mode er der et wellness twist.

Spadseretur i krydset mellem Beverly Hills og Century City. #PrivatePark #OneAcreOasis

Et billede indsendt af Ti tusind (@livetenthousand) på

Du kan også lide: Hvorfor Beauty Concierge Services tager afsted

Opkaldt ti tusind, den nye 283-enhed udvikling er sat til at åbne i januar og månedlige lejepriser vil starte på $ 8.500. Ifølge dæmpet, det er ikke engang "den skøreste del", da webstedet rapporterer om nogle meget stærke faciliteter:

"Der vil være en fuld bar, personale, der vil gå lejere hunde eller gøre deres købmand, en in-house Rolls-Royce, et team af fire butlers, en indendørs skød pool med underwater højttalere, en privat en hektar park med en kokkens køkken, og her er kickeren-et "wellness-studie hvor læger kan blive opfordret til at injicere Botox." (Det er naturligvis bare fordi det er tilgængeligt, det betyder ikke, at det nødvendigvis er en god idé! Det er bedst at holde fast hos en bestyrelsescertificeret læge, der er uddannet i at udføre injicerbare og fyldstoffer.)

"Dens bekvemmeligheder kan gøre New Yorkers jaloux" @bloombergpursuits. Besøg livetenthousand.com for at planlægge en privat visning. #LiveTenThousand #ComingSoon

Et billede indsendt af Ti tusind (@livetenthousand) på

"Vores sans, baseret på den modtagelse, vi har, er, at dette marked er dybt," siger Roman Speron, vicepræsident hos Crescent Heights, der udvikler ti tusind, fortalte Bloomberg. Velhavende lejere "vil bare ikke tage sig af de besvær, som hverdagen bringer, og de vil have, at en anden skal tage sig af det for dem."

Et liv skræddersyet lige til dig på LiveTenThousand.com.

Et billede indsendt af Ti tusind (@livetenthousand) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære