loader
bg-category
The One Hair Cut, der ser godt ud på alle

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et billede indsendt af Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) på

Det lader til disse dage, overalt ser du en anden berømthed ud af håret og vælger lob. Selv om det er et stilfuldt og super trendigt udseende, som A-listers som Khloé Kardashian, Jennifer Lawrence, Kerry Washington og Jessica Alba sporten, er en af ​​hovedårsagerne til, at alle går korte, fordi du faktisk kan gøre så meget mere med et lob end dig kan mange andre haircuts. "Lobben er en fantastisk måde at helt ændre dit udseende, mens du stadig føler, at du har lidt længde på dit hår," siger Fekkai 5th Avenue stylist Sandra Bruno.

Det er en brugerdefineret skæring.For det første kan du helt tilpasse klippet. Uanset om du vil have dit hår til at være stump eller lagdelt eller alle en længde og ramte lige ved din kraveben, kan du gøre hvad der virker for din hårtype. "For fint hår, hold det lidt mere stumt," siger Bruno. "Hvis dit hår er tykt, tilføj nogle lag." For mere af et stykke look, så spørg din stylist at skære ind i dit hår, hvilket skaber tekstur med et par stykker kortere lag.

Du sparer så meget tid.Langt hår kan tage lang tid at stil. Men når dit hår er kort, kan det tage få minutter at style det, så det ser godt ud. "Klippet ser også godt ud, når det er fortrykt. Mange mennesker rocker bare deres naturlige tekstur og sætter nogle bølger ind med et krøllejern, "siger Bruno.

Et billede indsendt af Khloé (@khloekardashian) på

Dit hår ser tykkere ud.Jo længere dit hår er, jo mere synlige døde, splittede og trådige ender er. Når håret er kort og sundt, ser du ikke nogen af ​​den skade, så det skaber illusionen om fyldigere, tykkere hår fra rod til spids. "Længden, vinklerne og lagene på skæringerne giver volumen til det lige udblæsning, så håret ser tykkere ud," siger Ali Ozel, senior stylist og colorist hos Pierre Michel Salon.

Du kan bære det som du vil.Ozel siger, at langt hår har tendens til at være begrænset til krøller, updos og gentagne styling. "Kort hår er altid bedst slidt i et præcisionsbeslag, men lob'en giver det bedste fra begge verdener, fordi du får det rene præcisionsbeslag med stilings mulighederne i længden." Du kan også bære dit hår adskilt til siden eller nedad midt eller bølget, lige eller krøllet. Bruno siger, at du stadig har rigelig længde at leve med for at bære en lang række stilarter. "De kortere til mellemlængde snit ser godt ud slidt og glat eller bølget og struktureret. kan se cool og beachy eller klassisk. Og der er stadig nok længde, så du kan trække dit hår i en hestehale eller øverste knude, "siger hun.

Et billede indsendt af Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) den

Det virker for ethvert ansigt.Uanset hvad dit ansigtsform lange, firkantede, runde eller hjerte, virker lob med næsten alle former og kan skæres i varierende længder, så de passer bedst til dit ansigt, hvilket er endnu en grund til, at det er så populært.

Et billede indsendt af Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer