loader
bg-category
Han prøvede det: Kale Cleanses med en Sonic Facial Brush

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Fra Linsen af ​​Vi forsøgte det kommer han forsøgte det, en ny kolonne, hvor kvinderne i YouBeauty giver en mandlig ven / kollega en af ​​vores skønhedsprodukter og får ham til at rapportere tilbage efter at have brugt det i en uge. (ICYMI, her er vores første rate, hvor Nic forsøgte at volumere mascara!)

Navn / Alder / Erhverv:Kale, 30 år, forfatter og mand af vores administrerende redaktør Jessica

Produkt:Instrumental Beauty's Sonic Facial Brush, $ 80

Hvad er dine forventninger til at bruge en ansigtsbørste?

Jeg er spændt på dette, fordi jeg tror, ​​at mænd, der ikke barberer, har tendens til at forsømme deres ansigter. Nogle gange bliver de eksponerede dele af mine kinder lidt skraberede og tørre, hvis jeg ser tæt på. Denne børste ting ser mere præcis ud end bare at klappe i mit ansigt med en vaskeklud og håber på det bedste. Dybest set er min forventning og håb, at kraften i sonisk vibrationsteknologi skal gøre mig smuk igen.

Hvordan plejer du normalt at tage dig af dit ansigt?

En hurtig skrubbe i brusebadet, måske med en vaskeklud, måske bare mine hænder og uanset sæbe, jeg bruger til andre formål.

Dag et: Generelle indtryk: hvordan er anvendeligheden? Kunne du bruge det selv eller havde du brug for hjælp fra en ven / Google? Har du bemærket nogen resultater i produktet?

Okay, så min kone fortalte mig bare, at jeg brugte det forkert. Jeg burde have læst anvisningerne. Der var en ting i boksen, men skrivningen var lille, og jeg var begejstret for lydens kraft. Jeg brugte det lige på mit tørre ansigt, som tilsyneladende ikke burde gøre. Det meste følte sig underligt. Sonic vibrationer kan eller måske ikke have revitaliseret mine porer, men det er bestemt kittede. Når jeg læste børsten nær næsen, fik jeg mig til nysen.

Dag tre: Bemærk eventuelle resultater? Er det lettere at bruge? Overordnede tanker?

Dette var meget bedre.[Fordi du brugte det korrekt denne gang. - Editor] Jeg skal bruge den med vand og min favorit skummende rengøringsmiddel. Jeg kan ikke lide at spille favoritter med mine skummende rensemidler, men jeg lånte en fra Jess, der er godkendt af Salma Hayek, som jeg er begejstret for, da Salma og jeg allerede har meget til fælles. Jeg våd mit ansigt rensemiddel og sat til med penslen. Efter skylning føler jeg mig glat og blød. Ikke sikker på hvor meget kredit går til sund videnskab og hvor meget til Salma, men det er en god følelse. Et par steder på mit ansigt føles lidt øm, hvor jeg antager, at jeg enten har forladt børsten for lang eller presset for hårdt. Det er klart, at der er meget strøm her, og jeg skal respektere det.

Dag syv: Fordele og ulemper ved at vaske dit ansigt med en sonisk ansigtsbørste? Vil du fortsætte med at bruge dette? Vil du købe det?

Jeg er i gang med dette nu. Jeg fik hænge på at anvende penslen til mit ansigt med det rigtige tryk, så jeg føler mig ren, men ikke sandblæst. Jeg kan godt lide den måde, jeg stadig kan få en rigtig god skrubbe på de hårede dele. Ingen kan lide skæg-skæl. En hurtig nuzzle-test med konen bekræftede det ja, mine kinder føler sig ekstra bløde og også, at hun faktisk har travlt lige nu. Jeg ved ærligt ikke, om dette er bedre end blot at skrubbe med en klud, men jeg kan godt lide det. Alligevel gør mig nyser.

Har dette produkt fået dig til at føle sig sexier? Har folk bemærket ændringer i din hud? Fødte det "feminint" at bruge det? Var det svært at påføre eller bære?

Et blødt, glat ansigt er et sexet ansigt. Jeg vil forlade den robuste maskulinitet til andre kropsdele. Dette ville have været let at bruge fra starten, hvis jeg havde læst anvisningerne. Du bør altid læse vejledningen.

Fortæl os noget mere om din uge med dette produkt.Spender et ekstra fem minutter om morgenen på sonisk ansigtsvibration gør mig helt klart værdsat den ekstra tid investering kvinder forventes at gøre på deres udseende. Jeg kan godt lide at have et blødt, glat ansigt, men jeg tror, ​​hvad jeg virkelig kan lide, sover så sent som muligt og derefter går i arbejde 10 minutter efter at jeg kommer ud af sengen.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære