loader
bg-category
Denne New Athleisure Line giver dig fejlfri hud uden at se ud som om du har makeup

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et foto indsendt af Tarte Cosmetics (@tartecosmetics) på

Uanset om du får din træning i din spin-klasse, på din yogamatta eller i barre, er der en ting for sikker: der skal være mindst en dybhudet kvinde i din klasse, der giver et frisk ansigt (og træner ud ) synes så glamourøse, hvilket giver dig mere misundelig end fokuseret eller afslappet. Heldigvis ser det ud til, at vi ikke var de eneste, der har et rødt og splotchy træningspas ansigt, da makeup-kraftværket Tarte ruller ud deres nye Athleisure Hudpleje linje, der er designet til at tage dig fra morgenmad, arbejde derefter Pilates og en sen nat show lige efter uden at falme eller se ud som om du har en dråbe makeup. Mens den tilbagelagte emballage ikke skriger det ud på dig (selv om det skulle), leverer denne linje meget mere end dit sædvanlige ikke-makeup-look-udvalg, som mange mærker har introduceret gennem årene. I tråd med den nuværende trendy athleisure-vibe er linjen bortset fra at den er helt vegansk og langdistance-designet til at blive slidt fra dag til dag uden at skimme din hud af den meget tiltrængte pleje. Beviset er i ingredienserne, formuleret med aktive vitaminer og vand for at holde din hudpleje behagelig og hydreret hele dagen (og træning) lang. Den bedste del om denne linje? Det går så meget længere end bare din gennemsnitlige tonede fugtighedscreme - nogle er endda overraskende tilføjelser - og de er alle svedtætte. Du kan også lide: Den 10-minutters træning du kan gøre overalt

Billede / Tarte

Det første produkt i linjen er Lifted Sweatproof Mascara ($ 21), der virkelig lever op til sit navn. Efter selv den mest intense træning var der nul smudning, flak eller løb for at blive fundet, og mine vipper var som du gættede det - lige som løftet, adskilt og tonet som da jeg først påførte mascaraen. Det mest overraskende produkt af lineup er sandsynligvis den Pearly Girl Vegan Tand Whitening Pen ($ 22), en hvidbørste pen, der gør whitening dit smil nemmere end nogensinde. Du børster det bare på dine tænder et par gange om dagen, og pas på, da den calciumbaserede formel går i gang med at gøre dine perlehvide smukkere.

Billede / TarteFørst kommer blotting papirerne, så kommer det talkumfri efterbehandling pulver for at sikre, at skinne ikke kommer tilbage i Blot Party On-the-Go Mattifiers ($ 34), der er blevet en personlig gym taske (og date night clutch) hæfteklammer. Den Tarteguard 20 Tinted Moisturizer ($ 36), som jeg personligt har brugt i den sidste uge siden jeg modtog den, leverer ren og lys dækning og giver lige den rigtige mængde dækning for at udviske ufuldkommenheder uden at kaste på for meget produkt ( alt sammen samtidig med at du har brug for meget brug for solbeskyttelse for at holde din hud så ung).

Billede / Tarte Med en formel, der består af 70 procent vand, virker Brighter Days Highlighting Moisturizer ($ 32) overarbejde for at give dig den misundnede post-workout glød i en kniv. Endnu bedre, da det er svedbestandigt, kan du anvende det før træning og lade alle tænke på hvordan du gør det. Så hvad enten du køber hele linjen eller bare din favorit en af ​​bunken, kommer hvert køb praktisk taget med en garanti, du vil elske det - fordi det eneste der er bedre end at se godt ud, mens du sveder, ser ud som om det er helt naturligt.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære