loader
bg-category
6 ting du behøver at vide, hvis du tænker på at få en ansigtsløftning

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Saggy hud? Kontrollere. Loose jowls? Kontrollere. Tyrkiet waddle? Kontrollere.

Hvis disse er blot nogle få af de problemer, der ser tilbage på dig i spejlet, er chancerne for en ansigtsløftning, hvad du har brug for. Men før du forpligter dig til proceduren, bør du vide, hvad der virkelig går ind i det. Dette omfatter alt hvad du skal gøre, både før og efter operationen, for at optimere dine resultater, hvilket kan få dig til at se 10 år yngre og stramme alt tilbage til, hvor det hører til.

The Scar SituationFor at din plastikkirurg kan stramme løs hud og væv, vil der blive lavet et snit (ca. to inches lang) over dit øre bag din hårlinie, ned i ørets kontur, inden du løber rundt om øret og på bagsiden af ​​øret og ducking ind i din hårlinie. "Hvis vi henvender os til halsen, bliver der lavet et snit under hagen," siger New York plastikkirurg Craig A. Foster, MD. Disse snit giver din kirurg mulighed for at komme til de underliggende muskler og væv. Efter kirurgi er snitpunkterne lukket med sting eller hæfteklammer. Når du er helbredt, er ar normalt en minimal.

Hvor går den løse hud?Når indsnittene er blevet lavet, vil din plastikkirurg stramme musklerne og vævene under din hud. "For at gøre dette skal huden på dine kinder, kæbe og nakke manipuleres på en sådan måde, at du kommer til de underliggende lag i dit ansigt. Det dybere lag, også kaldet SMAS eller fascia, løftes og omplaceres, "siger Mexico plastikkirurg Juan Carlos Fuentes, MD. Ethvert fedt, der skal fjernes eller tilsættes, vil ske på dette tidspunkt. Derfra fjernes overskydende hud og huden forsynes forsigtigt på plads igen.

Du vil gerne se ud som en forbedret version af dig selv"Ansigtsforyngelse er anderledes i dag end for mange år siden. Det handler om at løfte det, der skal repoisitoned til, hvor det skal være og udfylde det, der er gået tabt, så du ligner dig selv, bare yngre, "siger Northbourough, MA, plastikkirurg Cynthia M. Poulos, MD. "En af de største bekymringer patienter har er, at de vil se ud som om de har haft operation, hvilket betyder at ansigtet er for stramt eller for højt trukket i den forkerte retning. Ingen ønsker at se ud som om de har haft ansigtsløftning. De vil bare ligne sig selv, kun bedre. "

Vær realistisk om din opsving: Tag to uger fra arbejde"Nogle annoncer siger, at du kan lave ansigtsløftning i løbet af frokosten eller gå tilbage til arbejde to dage senere, men det er ikke realistisk," siger Andrew Jacono, MD, New York-plastikkirurg. "Der er stor nedetid med en ansigtsløftning." Efter operationen har du brug for et par timer til at vågne op fra bedøvelsen. Der kan være afløb under huden for at forhindre blod og væske fra indsamling. En uge senere fjernes masker, og du bliver stadig hævet, følelsesløs og brudt (det kan tage nogle måneder at løse). Du vil gerne blive hjemme og holde aktiviteter til et minimum. Med en mini-ansigtsløftning kan udbedringen være kortere, fordi proceduren ikke er så omfattende.

Resultaterne er langvarige, men du skal muligvis gøre det igenEn ansigtsløftning giver langvarige resultater, men som Dr. Fuentes forklarer, er resultaterne afhængige af faktorer som genetik og sundhed. "Hvis kun huden trækkes, og de underliggende muskler og væv ikke repositioneres, vil resultaterne ikke vare så længe." Nogle mennesker kan få brug for en sekundær ansigtsløftning, fordi kirurgi ikke stopper aldringsprocessen - dit ansigt vil fortsætte med at blive alder . For det meste fører ansigtsløftning i yngre alder til længerevarende resultater, end hvis du skulle få det gjort, når du er ældre. "Du vil altid se bedre ud, end du ville, hvis du aldrig gjorde det," tilføjer Dr. Foster.

Du kan have brug for yderligere procedurer for at slippe af med rynkerEn af de største ting at vide om en ansigtsløftning er, at den adresserer dele af ansigtet, der er hængende. "Alt, der har at gøre med overfladen af ​​huden, er et tekstmæssigt problem, og en ansigtsløftning vil ikke løse det," siger Dr. Jacono. Selvom det vil glatte ud nogle linjer og rynker, vil det ikke slette dem helt, så du kan få brug for yderligere procedurer (gjort mens du er under anæstesi eller post-procedure). "Ofte kombinerer jeg en ansigtsløftning med en brøkdel af CO2-laser. Det er almindeligt, at en ansigtsløftning gøres i forbindelse med en pennelift, halsløft, øjenlågkirurgi og lette skræller samt fyldstoffer og Botox Cosmetic. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære