loader
bg-category
Jeg forsøgte den nyeste Gel-lignende neglelak, og her er hvordan den udførte

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et 2-trins system, som alle kan mestre. Der kræves ikke noget UV- eller LED-lys. #zipmeup mani af @alexandrasview_ fra #gelcouture 'atelier' kollektionen. #essielove

Et billede indsendt af essie (@essiepolish) på

Selvom mine mere ofte end nøgne negle ville få dig til at tro ellers, tror jeg ikke, at der er noget, der kan lide at have mine negle poleret. Post-manicure, jeg føler mig meget mere stilfuld, renere og generelt mere selvsikker. Jeg ved, at det kan synes farligt at polerede negle kunne bringe på en sådan tilfredsstillende følelse, men hej, de siger, at det er de små ting, der tæller.

Nu kan jeg prale af min appel til polsk, men jeg har et kærlighedsforhold med manikyr. I en ideel verden vil en manicure vare perfekt i to uger, men lad os se det. Jeg er heldig, hvis jeg kan holde den fri for to dage. Jeg har også aldrig været villig til at hoppe på gel manicure bandwagon, da mine negle ikke er den stærkeste, og jeg vil ikke risikere den hårde efterfølgende, at jeg har hørt, kan ske. Og så plejer jeg at gøre manikyr en sjælden behandling.

Du vil måske også syntes om: 2 nye sommer neglelak med en smuk baggrund

På tværs af Essie Gel Couture, brandets seneste gelignende polsk, blev jeg straks fascineret: Ved første øjekast er flaskeens nye form, der ligner en snoet æske, skræmmer modernitet og innovation. Endnu bedre lover produktet op til 14 dages slid, og jeg kunne godt ikke hjælpe med at føle et glimt af håb, da jeg polerede mine negle med Gel Couture farve Zip Me Up, en lys myntegrøn efterfulgt af Gel Couture topcoat.

I tre dage så mine negle fejlfrit, men kom den fjerde dag, jeg begyndte at have noget lys chipping-intet store, selvom. På dag seks var mine indeks og pegefingernegle, dem, som jeg nok brugte mest, spaltet mærkbart, og jeg ville normalt have taget polishen på dette tidspunkt, men jeg var fast besluttet på at gøre det til slutningen af ​​14- dag frist. Desværre gjorde min manicure ikke helt det til 2 ugers mærket.

Du vil måske også syntes om: Hemmeligheden til at afgifte dine negle

Efter 14 dage fjernede jeg, hvad der var tilbage af polsken - som på den lyse side kom meget let ud uden at beskadige mine negle. Selv om produktet ikke varede så længe på mig som jeg havde ønsket, var det længere end din gennemsnitlige polsk, hvilket får mig til at tro, at manikyrverdenen tager et skridt i den rigtige retning mod en fremtid af længere tid. varig negleløj. Er jeg overbevist om at få manicure mere regelmæssigt? Ikke helt, men næste gang jeg går, vil jeg nok vælge en Essie Gel Couture farve.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære