loader
bg-category
Produktanmeldelse: Body Shop Lip Balms i Cranberry Joy, Candied Ginger & Spiced Vanilla (Balsami Labbra Mirtillo Rosso, Zenzero Candito & Vaniglia Speziata)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Navn: Lip Balms i Cranberry Joy, Candied Ginger & Spiced Vanilla / Balsami Labbra Mirtillo Rosso, Zenzero Candito & Vaniglia Speziata Mærke: Kropsforretningen Størrelse: 15ml Pris: €5,00

Fra Body Shop's hjemmeside: Denne ikke-klæbrig balsam hydrater hurtigt læber. Questo balsamo labbra ikke en appiccicoso e idrata le labbra velocemente.

Hvad jeg kunne lide: - Let, ikke klæbrig konsistens / konsistenza leggera e non appiccicosa - Giv læberne en smuk skinnende effekt / donano alle labbra un bellissimo effetto lucido - fugtgivende / idratanti - lugte og smage lækker / hanno un sapore og un odore deliziosi - Emballagen er meget sød og festlig / la confezione è carina e festosa

Hvad jeg ikke kunne lide: - Må ikke være fugtgivende nok til dem med tørre læber / potrebbero non essere abbastanza idratanti per chi ha le labbra secche - Emballagen er ikke særlig praktisk / la confezione non è molto pratica

Body Shop Lip Balms i Cranberry Joy, Candied Ginger & Spiced Vanilla er tre lækre lip balms pakket i søde og festlige små dåser, som har en god vintage føler for dem. Selv om denne type emballage ikke er meget praktisk, er disse læbepalmer så gode og så yummy (jeg er virkelig fristet til at spise dem hver gang jeg bruger dem, selv om jeg ved det ikke er en god ide lol), at for en gang Jeg har ikke noget imod at skulle bruge dem med en pensel eller en finger. Så, hvordan lugter de?

Jeg Balsami Labbra Mirtillo Rosso, Zenzero Candito og Vaniglia Speziata di Body Shop, der er en del af balsamikammen, og det er en koncert i festivaler og festivaler. Nonostante questo di confezione non sia molto pratico, questi balsami labbra sono talmente buoni e gustosi (sono tentata di mangiarli ogni volta che li uso, se så ikke uden en ide ide lol), du kan ikke se mere end du er i tvivl Applikationer med det samme. Ma che profumazione hanno?

Candied Ginger, som er beige i farve, er min mindste favorit af bunken, udelukkende fordi det lugter Coke, som jeg ikke kan lide så meget, med et tip af ingefær. Duften er meget frizzy, og hvis du kan lide Coke, vil det helt sikkert appellere til dig. Tranebær glæde er rød i farve og har nogle shimmers, som ikke er synlige en gang på læberne. Duften er lækker: det lugter af tranebær og er meget sød. Krydret vanille er min favorit. Offwhite i farve, den har en lækker vanille duft, der er krydret, forhindrer det i at være alt for sødt.

Zenzero Candito Jeg er begejstret og er meget vild med mig selv, men jeg er ikke sikker på, at du ikke er sikker på, at du ikke er sikker på det. La profumazione è frizzante e piacerà molto a chi ama la coca cola. Mirtillo Rosso Du kan også se glitter ved hjælp af ikke-solbriller. La profumazione è deliziosa: sa di mirtillo ed è molto dolce. Vaniglia Speziata è il mio preferito. Di colore bianco, der er en del af profesionelle, der er meget specielle, og jeg har ingen troværdighed.

Alle tre læbepalmer har en glat tekstur, der passer nemt, føles let på læberne og er slet ikke klæbrig. De giver slet ingen farve (men så hævder de ikke at gøre det, så jeg blev ikke skuffet), men giver læber en dejlig skinnende finish. De er også ret fugtighedsgivende og forlod mine læber blødt og glat, men hvis dine er meget tørre og afskårne, er det måske ikke nok for dig. Opholdsstyrken er ok: de varer ca. 3 timer på mig, før jeg skal genanvende dem.

Jeg har brug for et balsamarbejde, der giver dig mulighed for at bruge cremosa og lægge en applikation til rådighed. Ikke farveano affatto le labbra (ikke en promettono di farlo quindi non ne sono rimasta delusa), men det er ikke alle bellissimo effetto lucido. Sono anche abbastanza idratanti e lasciano le mie labbra soffici e mordbide, ma per chi ha le labbra molro secche e screpolate, questi balsami da soli potrebbero non bastare. La durata è ok: durano ca 3 ore sulle mie labbra e poi devo riapplicarli.

Disse læber kan købes separat for € 5,00 eller i et sæt, Festlig Lip Balm Trio til € 13,00 og ville være en vidunderlig godbid for dig selv og dine kære.

Questi Balsami Labbra har en god chance for at købe € 5,00 i et sæt, Balsmi Labbra Trio, en € 13,00, og du kan også få en fantastisk pris pr. Person pr. Person.

Tilgængelig på: thebodyshop.it og thebodyshop-usa.com

Resumé Body Shop Lip Balms i Cranberry Joy, Candied Ginger & Spiced Vanilla har en glat, ikke-klæbrig tekstur, der er fugtgivende og efterlader læberne bløde og glatte. De lugter alle lækre og emballagen, selvom den ikke er meget praktisk, er meget sød og festlig. Men de er ikke fugtgivende nok til dem med meget tørre læber. Jeg Balsami Labbra Mirtillo Rosso, Zenzero Candito og Vaniglia Speziata di Body Shop, der er en konsistens med cremosa che non appiccica ma idrata le labbra, lasciandole soffici morbide.Hanno tutti una profumazione deliziosa e la confezione, og se ikke molto pratica, og du er en stor fest. Ma non sono idratanti abbastanza per chi ha le labbra molto secche.

Rating: 4/5

Afsløring: Denne vare blev sendt af PR til overvejelse. Derudover indeholder anmeldelsen et tilknyttet link. For mere information, se min ansvarsfraskrivelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære