loader
bg-category
Søndag Random Ramblings, Vol.2

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Hej allesammen,

klar til en anden dag med tilfældige ramblings? Lad os komme i gang da:

Dark Chocolate Chip Comfort Cookies

Sandheden bliver fortalt, jeg foretrækker at spise mad end at lave mad. 🙂 Mr BWB elsker i stedet både og er faktisk en god kok, hvilket er en god ting, selvom jeg kan lave nogle enkle retter, synes de aldrig at smage det dejlige. Åh ja .. Han følger også nogle få mad blogs for at finde nye opskrifter at lave, og i sidste uge besluttede han at lave disse velsmagende, mørke chokoladechip-komfortkager, han så på Bakerella. De ser lækre ud, ikke? De smagte endnu bedre og levede ikke rigtig så længe.

Hvad jeg læser nu

Brylluppet af Nicholas Sparks. Dette var den første bog, jeg har læst fra Sparks, og det gjorde mig forelsket i denne forfatter. Jeg genlæser det igen, og jeg elsker det endnu mere anden gang. Sparks skriver de mest berørende kærlighedshistorier og er i stand til at gøre selv de mindste og mest almindelige ting virker specielle. Bogen handler om Wilson Lewis, en mand, som altid har svært ved at udtrykke sine følelser. Efter mere end 20 års ægteskab er forholdet med sin kone blevet anstrengt og de to vokser fra hinanden. Han beslutter at vinde hende tilbage, og deres datter annoncerer, at hun bliver gift, synes at give den perfekte mulighed for det. Enden er helt uventet og overrasket mig helt. Alt i alt er The Wedding en vidunderlig kærlighedshistorie, der vil trække på dine hjertestreng.

Links

The Beauty Brains spørger sig selv om motion er god eller dårlig for huden?

Makeup-filer deler 5 måder at klatre ud af din makeup rut.

Skin Type Blog deler 5 tips til at rejse smukt.

Makeup og skønhed blog deler 3 måder at bære røde læber på for folk, der er bange for dem.

British Beauty Blogger deler sine tanker om magasinet 'Blogger Awards'

Sunday Survey, Vol.83

1. Kan du huske dine drømme? Meget sjældent. Jeg husker normalt mareridt, men heldigvis har jeg dem ikke ofte!

2. Hvad var din første øjenskygge? Jeg kan ikke rigtig huske, men jeg synes, det var en Pupa-palette.

3. Hvilken stilling sover du i? Jeg krøller op i fostrets stilling.

4. Frosset yoghurt eller is? Is!

5. Hvordan føler du om tonet lipbalm? Jeg elsker dem, der rent faktisk giver lidt farve til dine læber, men de fleste synes at være meget rene og bare meningsløse. Jeg mener, hvis jeg ville have en almindelig læbepomade, ville jeg ikke få en tonet en, ved du det?

Det er din tur nu! 1. Kan du huske dine drømme? 2. Hvad var din første øjenskygge? 3. Hvilken stilling sover du i? 4. Frosset yoghurt eller is? 5. Hvordan føler du om tonet lipbalm?

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære