loader
bg-category
21 kvinder inficeret med farlige bakterier fra medicinske turisme procedurer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Amerikanske sundhedsembedsmænd har udgivet en advarsel om at rådgive amerikanerne om risiciene forbundet med "medicinsk turisme", efter at næsten to dusin kvinder har indgået alvorlige infektioner som følge af at gennemgå plastikkirurgi i Den Dominikanske Republik. En undersøgelse, der for nylig blev offentliggjort i Centers for Disease Control and Prevention's journal Emerging Infectious Disease skitserer et multistatudbrud efter 21 kvinder, der gennemgik fedtsugning, mavebukser, brystreduktioner og røvimplantatprocedurer hos en af ​​fem klinikker i den caribiske nation, der blev returneret med en alvorlig hudinfektion.

Du kan også lide: Før plastikkirurgi: Hvad skal man få kontrolleret

Den hurtigt voksende infektion, der er forårsaget af bakterier kaldet mycobacterium abcessum (fjernt relateret til bakterierne, der forårsager tuberkulose og spedalskhed), er meget vanskeligt at behandle og kan føre til måneder med antibiotikabehandling, indlæggelse af hospitaler eller endda yderligere operation. Ifølge CDC rapporterede kvinderne, efter at de var kommet tilbage til USA efter deres operationer, langvarige symptomer som hævelse, ømhed og en udstødning af væskeudladning på deres snitsteder.

De to første tilfælde blev først opdaget i 2013, da en læge i Maryland varslede de lokale sundhedsmyndigheder om to inficerede patienter, der for nylig havde gennemgået operation i Den Dominikanske Republik. Dette indledte en landsdækkende undersøgelse af CDC og 19 tilfælde er blevet afdækket siden da. Mere end halvdelen af ​​kvinderne havde været på samme klinik i Den Dominikanske Republik, kaldet "klinik A" i CDC-studiet, og mange af kvinderne helbredte ikke helt, selv ni måneder efter deres procedure.

Hvert år rejser omkring 750.000 amerikanske indbyggere til udlandet for at modtage lægebehandling og plastikkirurgi. Medicinsk turisme er stigende, primært på grund af de lavere omkostninger ved operationer som disse. Flertallet af de smittede kvinder besøgte samme klinik i Den Dominikanske Republik, som landets sundhedsministerium siger, er nu lukket. Årsagen til infektionen er ukendt, men undersøgelsen antyder det er muligt, at bakterierne kom ind i deres plastikkirurgi sår gennem ledningsvand eller instrumenter anvendt i kirurgi. CDC rådgiver ikke mod medicinsk turisme, men opfordrer indtrængende patienter til at lave deres lektier, inden de går i gang med plastikkirurgiske procedurer i udlandet.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer