loader
bg-category
Laverne Cox siger Snapchat er skyld i alle disse næsearbejder rygter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Orange er det nye sort star Laverne Cox nåede ud til sine fans og kritikere i går på Instagram for at stoppe rygterne om, at hun havde et næsejob. Hendes grund til hende pludselig slankere næse? Snapchat. Specielt det "smukke" filter.

Hvis du ikke er en Snapchat-bruger, ved du, at dens filtre kan omdanne et træt, sminkefrit ansigt til en total skønhedsdronning om et sekund, hvilket får os til at tro, at Lavernes argument er helt plausibelt. Og i dagens verden, hvor kosmetiske forbedringsprocedurer bliver mere status quo, hvorfor ikke bare tale om det, hvis hun faktisk har proceduren? Hun har været så åben om alt andet. Endelig er det bare den klare gamle kendsgerning, at enhver form for kirurgisk (eller endog ikke-kirurgisk, via fyldstof) næsejob ville resultere i en slags hævelse, genopretningstid osv., Som hun ikke syntes at gennemgå.

Som påtegnet i sit indlæg nedenfor: "For alle, der tror jeg havde et næsejob, er kirurgen snapchat," skrev Laverne. "Det første billede har #nofilter. Det andet har #snapchat skønhedsfilter. Jeg forsøger at elske, omfavne og acceptere mig selv hver dag, filtrer eller intet filter, make up eller ingen makeup, væv eller ingen væv. Filtre er sjove, men de er ikke erstatning for at jeg vågner op og ser i spejlet og ser den ufiltrerede mig som smuk og værdig til accept og kærlighed. "

For alle, der tror jeg havde et næsejob, er kirurgen snapchat. Det første billede har #nofilter. Den anden har #snapchat skønhed filter. Jeg forsøger at elske, omfavne og acceptere mig hver dag, filtrere eller intet filter, make up eller ingen makeup, væv eller ingen væv. Filtre er sjove, men de er ikke erstatning for mig at vågne op, se i spejlet og se den ufiltrerede mig som smuk og værdig til accept og kærlighed. #TransIsBeautiful

Et billede indsendt af laverne cox (@lavernecox) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære