loader
bg-category
Denne kvindes øjenvandsulykke vil gøre dig seriøst opmærksom på en vigtig ting

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Det kan være temmelig vanskeligt at gøre sminke omkring dine øjne, men når du kommer på hænge af det, er det en af ​​de ting, der er let at komme til at smugle om og glemme, at det kræver ekstra forsigtighed og opmærksomhed. For eksempel gør din mascara i bilen - ikke sikker af en række årsager, men noget gør mange kvinder alligevel - fordi hvad er oddsene?

Jeg nyset mens jeg krøllede mine øjenvipper.Nå som en viral internethistorie underviser os - nogle gange sker der uheldige ulykker, og de tjener som en god påmindelse om altid at holde sikkerhed for øje, når du arbejder tæt på dine øjne. Reddit bruger Aub3912 delte et billede, der viser halvdelen af ​​hendes øjenvipper mangler med den enkle billedtekst "Jeg nyset på, mens jeg krøllede mine øjenvipper." Hun udgav et andet billede, der viser et hjerteskærende stort stykke lashes fast i sin øjenvipper krøller.Du vil måske også syntes om: Hudplejeeksperter Del de værste skønhedsfejl, de nogensinde har gjort"Min gætte er, at hun følte, at nysen kom på, forsøgte at løsne vipperne, og det blev fast på curleren, og det var for sent," siger den berømte berømthedsmagasin Taylor Babaian. "Denne ulykke ville kun ske, hvis der var gammel mascara på curler eller på vipperne. Først sørg for, at gummien på krøllerne ikke er gammel. Du bør ændre det nogle få måneder, og der burde ikke være noget ondt i det. En lys linje er ok, men det skal ikke bruges nok til at der er en dent i gummi, når den ikke er i brug. En dent kan resultere i, at dine vipper bliver fanget dybere ind i krøllen, hvilket får dine vipper til at sidde fast eller skære dem. Når du krøller dine vipper, skal de være rene og tørre. Sørg for at rense enhver gammel mascara fra curler ved at bruge alkohol og sørg for at den er tørret af. Krølle dine vipper, derefter anvende mascara. "

Celebrity makeup artist Andrew Sotomayor tilføjer det for at forhindre, at vipper kommer ind i curlerne, mens du bruger det, "Sørg for at holde krøllefladen og se det gennem i et spejl. Linj den øverste metaldel af krølleren mod dine øvre vipper. Luk curler langsomt, så du kan føle, om du kan klemme dig selv. Skub det lidt ud, hvis du er for tæt. Min favorit curler er den fra Revlon. Det er faktisk lidt lettere at bruge, fordi puden er rød, hvilket hjælper dig med at se dine vipper bedre end krøller med en sort. "

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære