loader
bg-category
Ifølge eksperterne er dette den nye måde at bære rødme på

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Theresa Manning

Et billede indsendt af Marc Jacobs Beauty (@marcbeauty) på

Efterhånden som sæsonen ændrer sig, er det også branchens måde at tilføje dimension til ansigtet. Den nyeste trend? "Draping" -handlingen med kun forskellige blush toner til at skulptere dit ansigt ved at følge din naturlige knogle struktur og rydde dit ansigt af enhver bronzer overhovedet. National makeup kunstner for Japonesque, Shawn Fisher, siger, at denne "nye" trend ikke er så ny, forklarer at det var udformningen af ​​70'erne og 80'erne. "En af grundene til, at draperingen begynder at udvikle sig, er, fordi den er rettet mod alle. Det er en meget enklere måde at skræddersy ansigtet og meget brugervenligt på."

"Ved blot at feje en neutral tone rødme under din kindben - det kan være fersken eller en kølig blomme - og en lysere, lysere skygge fra din kinds æble til din hårlinje, kan du oprette en frisk, subtil kontur uden at bruge tre forskellige cremer og pulvere, "siger Fisher. For en ekstra pop af fersken-dimension, foreslår Fisher at feje en smule af din yndlingsblush på øjenets øje og at binde hele blikket sammen. Shop for rødme, der kommer i en række nuancer som dem nedenfor for den mest naturlige-opfylder-definerede effekt.

NARS Dual-Intensity Blush ($ 45)

Det er den perfekte dag til en sommer kind. Hvilken skygge har du på i dag, #NARSissists? (Vist: Dual-Intensity Blush i 'Seksuelt indhold' og 'Liberation'.)

Et billede indsendt af @narsissist on

Marc Jacobs Air Blush Soft Glow Duos ($ 42)

Lav et naturligt lysende, dansfloorinspireret, tåbebestemt flush, der varer op til 24 timer med #AirBlush Soft Glow Duo. De to glødende nuancer komplementerer hinanden; den lyse skygge fremhæver og de dybe skygge konturer. Blend dem sammen for at skabe din perfekte couture farve med endeløse farvekombinationer. #MarcJacobsBeauty

Et billede indsendt af Marc Jacobs Beauty (@marcbeauty) på

Laura Mercier Crème Cheek Color ($ 26)

Tilsæt en naturlig rødme med fløjlens overflader af Crème Cheek Colors.

Et billede indsendt af Laura Mercier Cosmetics (@ lauramercier) på

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer